# Victor Nelsson

Kendisinin 7m alinmasi ne kadar yanlissa bugun 10-12e satilmasi 5 kat yanlis. 20m yakin olmadigi surece satilmamali bir suru talibi var Kimden her turlu iyi stoper

Serbest kalma bedelini ödeyecek bir kulüp çıkarsa yapacak bir şey yok zaten. Ancak ola ki 18-20 milyonluk bir teklif gelirse de değerlendirilmesi gerektiği kanaatindeyim...

Değil biz ve Nelsson; hiçbir Türk Kulübünün, herhangi bir futbolcu için 20 milyon civarı bonservis ödememesi gerektiği gibi, bu meblağı getirecek futbolcuyu da elinde tutmaması gerekir; sakatlığı var, formsuzluğu var vs vs...

Ya offf amma abarttınız satmazsın olur biter, marcao ile aynı durum değil Nelson'un ki biz Nelsson'a 7 milyoj eurolik yatirim yaptık geçen sene, marcao biraz misyonunu tamamlamıştı artık bu sene satmasaydik bi daha satamazdık kolay kolay

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya offf amma abarttınız satmazsın olur biter, marcao ile aynı durum değil Nelson'un ki biz Nelsson'a 7 milyoj eurolik yatirim yaptık geçen sene, marcao biraz misyonunu tamamlamıştı artık bu sene satmasaydik bi daha satamazdık kolay kolay

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arti dünya kupasi var önümüzde, kendine cok daha iyi bir piyasa yapabilir ,sonra kapina bir degil bes on külüp birden gelir, monchi bunu bildigi icin transferi hemen ucuza kapatmak istiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

18-19 m den aşağı vermemeli.

Adamlar savunmamizi bozdu resmen.

Şimdi kur bakalim marcao nelsson gibi tandemi...

Bence çok ıyı futbolcu ama aklını karıştırdılar.16-17 milyon euroya satarım ben olsam.

16-17 milyona satan yönetim, 1 dakika o koltukta durmamalı.
Marcao'yu anladık iyi bir menajeri yoktu, sabıkalı olduğundan dolayı 15 e tamam dediler ama bu düpedüz aptallık olur.
Mostafanın kiralanması da rezaletti olurda bonusla birlikte 16-17'ye bu adamdan çıkarlarsa, gram destek beklemesinler.

4 senesi var daha. O ko… kel monchisi istiyosa 25 ödesin. Aklini ne kadar celerse celsib

Menajeri bari PL'den teklif getirsin. Sevilla güzel bir calim yesin. Zaten Ingilizler kapiyi direk 17 den falan acar.

Valla ben bunu çok sevmiyorum. Marcao kadar iyi değil. Keşke geçen sezon Donk'la devam edip sağlam bir 6 no alsaydık.

🤫
;)
384576.jpg

Geri
Üst Alt