# Victor Nelsson

Sevilla çıkarsın 17-18 koysun ortaya direk satar bizimkiler. Bu rakama önemli olan aynı potansiyel de 2-3 adam bulup getirebilmekte, ülkemiz de bu rakamlara yok diyebilecek bir kulüp yok. Serbest kalma maddesini ödeyecek kulüp bizle muhattap olmaz. Torino Emirhan ’da nasıl parasını yatırıp aldıysa Nelson’u da öyle alıp götürür.
Bonussuz 18ede raziyiz ama vermez bu monchi hic sanmiyorum.

Nelsson'un Sevilla'yı istemesi anlaşılabilir. Daha iyi bir ligde ve ŞL'de oynayan bir takıma oynama garantisiyle gidecek. Oradan da daha büyük bir takıma sıçrama yapabilir. Önemli olan Marcao gibi profesyonel olmayan bir tavır mı gösteriyor yoksa işine bakıp kulüplerden haber mi bekliyor. İkinci seçenek elimizi zayıflatmaz. Ama Marcao gibi yaparsa birkaç çift lafımız olur kendisine.

Ugrastirma bizi. Ya kalirsin ya da sevilla 20-25 paket hazirlae

Boyle dusunenleri taca atmis oldu Nelsson.
18m gibi rakamlara yolcu edilmeli gonderilmezse trip kusme gibi seylerle ugrasiriz demistim ayni yerdeyim.
Ya gitmek istiyorum dedi diye ne olursa olsun gitmek istiyorum aksi takdirde oynamam mi demis oluyor.

Biz blofunu gorup pekala desek ne olacak. 4 yil boyunca Galatasaray'da dogru duzgun dakika alamayan bi adamin kariyerine ne olur? Yani sureci bu sekilde cirkinlestirmeyi kendi de istemez. Bak Marcao ne kadar hayrani olsam da isteyebilirdi, ama Nelsson'un kaybedecek cok seyi var ve zaten karakteri de boyle degil.

Nelsson'un Sevilla'yı istemesi anlaşılabilir. Daha iyi bir ligde ve ŞL'de oynayan bir takıma oynama garantisiyle gidecek. Oradan da daha büyük bir takıma sıçrama yapabilir. Önemli olan Marcao gibi profesyonel olmayan bir tavır mı gösteriyor yoksa işine bakıp kulüplerden haber mi bekliyor. İkinci seçenek elimizi zayıflatmaz. Ama Marcao gibi yaparsa birkaç çift lafımız olur kendisine.
İdmana çıkıyor, profesyonel topcu. Marcao daha agresiflik yapti. İdmana cikmadi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelson vefalıysa, tamam geleceğim ama kulübümde para kazanacak der, sevilla da adım atar iş biter.

Durum da öyle olacak gibi

Nellson'ı anlıyorum haklı da. Kaldığı süre boyunca elinden geleni yapmaya devam eder. Profesyonel adam.

gerekirse 15'e gitsin ama bonus falan olmasın ve satıştan pay olsun (kardan pay değil direkt satıştan)

20€ bareminin altında satılması çok çok yanlış karar olur. ilk defa ayrılmak isteyen oyuncu olmuyor. ederini bulunca her oyuncu satılmalı ancak ederini bulunca.
çok büyük karakter ve oyuncu. kendisine yakın profilde stoperler 25-30 bandında gidiyor. net 20’de anlaşılır sanırım.

sevilla gibi düşük kalibre bi ekibe gitmek istemen üzdü

Bu transfer ulasilmasi gercekci bonuslarla €20m (€17m+€3m) + kardan 10% paya biter gibi duruyor

Geri
Üst Alt