Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonussuz 18ede raziyiz ama vermez bu monchi hic sanmiyorum.Sevilla çıkarsın 17-18 koysun ortaya direk satar bizimkiler. Bu rakama önemli olan aynı potansiyel de 2-3 adam bulup getirebilmekte, ülkemiz de bu rakamlara yok diyebilecek bir kulüp yok. Serbest kalma maddesini ödeyecek kulüp bizle muhattap olmaz. Torino Emirhan ’da nasıl parasını yatırıp aldıysa Nelson’u da öyle alıp götürür.
Ya gitmek istiyorum dedi diye ne olursa olsun gitmek istiyorum aksi takdirde oynamam mi demis oluyor.Boyle dusunenleri taca atmis oldu Nelsson.
18m gibi rakamlara yolcu edilmeli gonderilmezse trip kusme gibi seylerle ugrasiriz demistim ayni yerdeyim.
İdmana çıkıyor, profesyonel topcu. Marcao daha agresiflik yapti. İdmana cikmadi.Nelsson'un Sevilla'yı istemesi anlaşılabilir. Daha iyi bir ligde ve ŞL'de oynayan bir takıma oynama garantisiyle gidecek. Oradan da daha büyük bir takıma sıçrama yapabilir. Önemli olan Marcao gibi profesyonel olmayan bir tavır mı gösteriyor yoksa işine bakıp kulüplerden haber mi bekliyor. İkinci seçenek elimizi zayıflatmaz. Ama Marcao gibi yaparsa birkaç çift lafımız olur kendisine.

Nelsson gitse de aslan gibi Luyi var
birde bu cumle vargitmek isteyen adamı tutmanın bi manası yok
eder eder futbol duygusal bir oyun değldir profesyonelliktirBu saatten sonra kalması bizi mutlu etmez.