Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görev komple abdule verildi diye sanirimdefansif olarak iyi ama ayak olarak bu kadar kötü stoper görmemiştim hiç risk almıyor
hayır kapasitesi yokGörev komple abdule verildi diye sanirim
ne dıyorsunBugün peygamberligini ilan etti
kornerdeydık heralde ahbab apo kerım ılerdeymıs bak1-0 öndeyiz 1 kişi eksiğiz son dakika bu şekilde yakalanmak açıklanamaz.
Ne diyon renktaş bunlar ne demekUlan Ubisoft oyunlarına mod yüklenebilse Assasin's Creed Valhalla'da Nelsson'u ana karakter yapıp gece gündüz oynicam oyunu öyle gaza getirdi beni.
Viking temalı bir bilgisayar oyunu var, o oyundaki ana karakteri mod yardımıyla Nelsson yaparak oynama şansım olsaydı keşke diyorum.Ne diyon renktaş bunlar ne demek![]()
E size Luyindama verelim o zaman? Bol bol risk alıyor?defansif olarak iyi ama ayak olarak bu kadar kötü stoper görmemiştim hiç risk almıyor
Ayağı iyi 2 stoper Barcanın en tiki taka zamanında bile olmadı. Puyol da takozdu ayak olarak mesela.defansif olarak iyi ama ayak olarak bu kadar kötü stoper görmemiştim hiç risk almıyor
Korner dönüşleri bazen bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz. Ama o dakikada olmamalıydı o boşluk.kornerdeydık heralde ahbab apo kerım ılerdeymıs bak