# Victor Nelsson

Ah bir maç pazu bandı takmadı ya yanarım da ona yanarım

Bu sezon hepsi böyle izliyor Viking'i

kemal-sunal-poverty.gif
KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif

Victor Nelsson.. Herhalde yaşımız ne olursa olsun bugüne kadar izlediğimiz en iyi 3 stoper performansı arasına girer geldiğinden beri verdiğin performans ve bu maçta ortaya koyduğun performans. Hem de artık yaptığı müdahaleler sadece savunmaya değil, ofansa da katkı sağlıyor. İnanılmaz bir stopersin. Ligin tartışmasız en iyisisin. Kesicilik, Sertlik, Mücadele, Teknik yani kısacası tam bir Danimarkalı ve tam bir Vikingsin. De Ligt gelsin kramponlarını taşısın. Sahanın en iyisi, Ligin ve tarihin ise en iyi sağ stoperi! Sanıyorum sene sonu EPL veya Serie A'ya uğurlayacağız üzülerekte olsa.
FB_IMG_1684322225237.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin en iyisi olduğunu ispat etti. Gasperini bu maçı da izlediyse Højlund ve Mæhle de sıkıştırmıştır Nelsson seneye malesef Atalanta yolcusu olur elde tutmamız inanılmaz zor malesef. Sen ne izlettin bize be aslanım. Ben Atanamayan De Ligt falan diyordum da De Ligtten çok daha iyi oyuncusun

Henüz geçen hafta €20m veriyorlarsa gitsin demiştim ama artık €25m istiyorum nakit...

Çok iyi stoper ama oyun kurulumunu ciddi şekilde bozuyor, bizden gideceği kesin de, gidecekse bence kariyeri açısından geriden oyun kuran takımlara gitmemesi lazım

Victor Nelsson.. De Ligt gelsin destur istesin. Kopenhagdan iyi bir stoper olarak almıştık ama bizimle beraber tamamen Elit ve World Class bir stopere dönüştü. Ligin en kaliteli, en kesici, en dayanıklı ve pahalı stoperi kesinlikle. Bu sezonun bizim adımıza en iyi 4 isminden biriydi. Danimarka Milli Takımında banko 11 olur ve kapımızı her büyük ligden çalacaklar gibi. Umarım UCL için kalır çünkü bize fazlasıyla lazım. Abdülkerimle uyumları harika. İyi ki varsın Viking
20230522_012816.webp

^^ yav yiğit..

yüreğiyle oynuyor adam, bu adanmışlık öyle kolay bir olay değil.

pozisyon bilgisi özelinde gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden birisi ligde, herhalde fizik kalitesi az daha iyi olsa world class noktaya gidebilirdi. ayağı çok iyi değil ama gelişime açık görüyorum o yönünü. kjaer bunun yaşındayken sakarlıktan ölüyordu, zamanla pozisyon bilgisi geliştikçe world classa yaklaştı, nelsson yaşına göre çok üst seviyede.

20+ teklifte kendisiyle vedalaşmak gerekebilir.

kral, bütün sezon cok iyiydi

gelecek sezon kalmaz gibi ama iyi para kazandiracak

Röportajında kendi coğrafyasının iklimini sevmediğini sıcak ülkeleri sevdiğini söylüyordu. Özel hayatında da futbol olmadığını söylemişti. İngiltere'ye gitmeye bayıldığını sanmıyorum. İspanya konusunda daha isteklidir muhtemelen. Umarım kalır ve omurgayı bozmayız. 1 sene sonra istediği yere gidebilir.

Geri
Üst Alt