# Victor Nelsson

Demek ki forumda istediği olmayınca sevenlerini satacaklar var

Stoper tandeminin hiç bir suçu yok bu maç özelinde hele Nelsonun, zıpkın gibi zenciyle defalarca 1v1 bıraktıran orta saha ve önlem aldırmayan Okan Hocanın suç, oliviera-Berkan çok yıpranır stoperleimiz

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötüydü

Kötü maci denk geldigi icin bu nelsson’u kötü bir stoper yapmaz

Acik alan da yakalandigi zaman sorun yasiyor bu kesin ama gectigimiz sezon rakibe yakin oynadigi icin genel de dogru zaman da müdahale ediyordu ve acik alan da yakalanmiyordu

Gectigimiz sezon diagne’ye bu sekilde yakalandi 3-3 biten macta ve o pozisyon golle sonuclanmisti

Hem mental olarak hem de fizik olarak hazir duruma geldigi zaman bu tarz hatalari olmayacaktir

Evet büyük hatalar yaptığı, iyi görüntü vermediği doğrudur. Lakin topu takımda tutup pas trafiğini sağlaması gereken oyuncular bu kadar kötü olunca stoperlere laf etmeye çekiniyorum doğrusu. Karakterine laf etmek, hele maçı sattığını söylemek filan hakikaten ayıp oluyor, etmeyin...

Savruk Berkan, hantal Sergio, ne yapmaya çalıştığını bilemeyen Yunus, en kötü maçlarından birini çıkaran Kerem vs vs. Kimi tutsan elinde kalıyor yahu...

Sezon başı, yükleme etkisi filan diyelim ve takımı tümüyle mazur görelim bir maçlığına. Bazen olur böyle...

Pozisyon alması çok iyi, konsantrasyonu çok iyi, kafa topları iyi. Hatta pozisyon alma ve konsantrasyonda bazen elit seviyelere yaklaşabiliyor ama beli zor dönüyor, biraz ağır bi de tek hamlede rakibi kaçırınca tekrar yakalama şansı olmuyor. Marcao Sevillaya gitti oynayamadı mesela ama 1-2 sene form tutup Real Madrid'e gidip oynasa şaşırmam pek potansiyeli çok yüksek, Nelssonda olay bu az çok yani özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Çok konsantre olmazsa vasat görünüyor.

Pozisyon alması çok iyi, konsantrasyonu çok iyi, kafa topları iyi. Hatta pozisyon alma ve konsantrasyonda bazen elit seviyelere yaklaşabiliyor ama beli zor dönüyor, biraz ağır bi de tek hamlede rakibi kaçırınca tekrar yakalama şansı olmuyor. Marcao Sevillaya gitti oynayamadı mesela ama 1-2 sene form tutup Real Madrid'e gidip oynasa şaşırmam pek potansiyeli çok yüksek, Nelssonda olay bu az çok yani özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Çok konsantre olmazsa vasat görünüyor.
Nelsson CL düzeyinde bir stoper olmadığını düşünüyorum nedeni de mentali düşük(kırılgan yapı) . Karşısında CL düzeyi takım-A-B sınıf hücumcular olsun kolay lokma oluyor malesef.
dediğin gibi bu sinen özellik ne Marcao da ne de Apo'da var, hata yaparlar ama rakip hücumcular kim olursa olsun kolay lokma olmadıklarını hissetirirler.
Tr ligi için defansın kralıdır, canımız ciğerimizdir

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın içinde olmadığınız için bilemeyeceğiz ama tahmin yürütebiliriz. Nelson geçen yıl gitmek istedi yönetim yerini dolduramayiz diye ikna etti. Seneye izin vereceğiz gitmene diye. Sezon bitti ama adama takımda kal diyoruz özellikle son 2 hafta da hem erdem Timur hemde Okan hoca söyledi. Konsantrasyonu bozulmuştur. Teklifler var Nelson gibi adamı 20 milyona satabilmeliyiz. Gideceği 1 yıldır belli olan adamın yerine çoktan birini ayarlamak lazımdı. Yahu adama sezon sonu yardımcı olacağız niye dediniz. Premier lig de oynamayı hayal ediyor belki.

Nelsson kalmak istemiyorum beni satın diye bağırdı bugün. Yine de kalırsa konsantre olup toparlayacaktır. Ama şu anda aklının burada olmadığı kesin.

Mt de sırf bizde diye oynatmayan bir lavuk nedeniyle bizden gitmek istediğini düşünüyorum 🤨

Gitmek istiyorsa gitmeli. Kalmak istiyorsa hatalar yapacaktır elbette destek olacağız. Ama ilk cümle baki, kim gitmek istiyorsa gitmeli. Kulüp ikna ede ede hem kazanabileceği bonservislerden oluyor, hem de maaş yükü ile başbaşa kalıp performans alamıyor. Gerek yok kasmaya. Herkesin yeri dolar.

Gitmek istiyorsa gitmeli. Kalmak istiyorsa hatalar yapacaktır elbette destek olacağız. Ama ilk cümle baki, kim gitmek istiyorsa gitmeli. Kulüp ikna ede ede hem kazanabileceği bonservislerden oluyor, hem de maaş yükü ile başbaşa kalıp performans alamıyor. Gerek yok kasmaya. Herkesin yeri dolar.
Hemde geçen yılda gitmek isteyen ama rica üzerine fedakarlık yapıp 1 sene kalan birinin yeri çok daha rahat doldurulmalı. 1 yıldır adam bulabilirdik yerine.

Kötü maç oynama hakkı her futbolcunun olduğu gibi Nelson 'un da var. Beni endişelendiren biraz kilolu oluşu. Şampiyonluktan sonra salmış olması hem de transfer söylentileri varken pek anlaşılır değil doğrusu. Düzelecektir Nelson.

Geri
Üst Alt