# Victor Nelsson

zaten gitmek istiyordu üstüne okan burugun bu aciklamalari.. pek iyi bi performans beklemiyorum artik

Nelsona yüklenmeye gerek yok. İyi bir profesyoneldir takim da kalırsa yine performans verecektir. Eleştirilmesi gereken yönetim Nelson ligde de kötü oynarsa adama tek laf etmeyin boşuna. Yahu adam geçen yıl gidecekti yönetim dedi ki kal 1 sene . Sene sonunda biz izin vereceğiz hatta yardımcı olacağız gitmene. Şimdi kal takımda diyorlar. Niye böyle bir söz veriyorsunuz o zaman.

Kötü oynadı ama toparlar diye düşünüyorum. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim, aslında 40 defa buralarda yazmışımdır belki ama ederini bulan topçuyu zamanında satmaktan imtina etmeyeceksin, kim olursa olsun. Yıllarca bunu test ettik gördük, oyuncunun kafası bir kez karıştı mı salacaksın gidecek. Her ne kadar CL oynama ihtimali olsa da, Türkiye Ligi'nde uzun süre oynamak hiçbir genç yabancı oyuncunun hayali değil. Hatta biraz parlayan yerlilerin bile değil. Zamanında satmayınca performans olarak hep geriye gidiyorlar, onlarca tecrübeyle sabit.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle berbat bir futbol iklimine sahibiz ki 2 sezon boyunca hatasız oynayan, Şampiyon yapan ve Boey ile beraber en çok para edecek oyuncun Victor Nelsson bir hata yaptı diye adamın İnstagram postunda adama hakaret ediliyor. Nankör diyordum ama sanırım yeni sıfatlar bulmam gerek. Yanındayız Sarı Duvarım benim
20230726_024347.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü oynadı ama toparlar diye düşünüyorum. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim, aslında 40 defa buralarda yazmışımdır belki ama ederini bulan topçuyu zamanında satmaktan imtina etmeyeceksin, kim olursa olsun. Yıllarca bunu test ettik gördük, oyuncunun kafası bir kez karıştı mı salacaksın gidecek. Her ne kadar CL oynama ihtimali olsa da, Türkiye Ligi'nde uzun süre oynamak hiçbir genç yabancı oyuncunun hayali değil. Hatta biraz parlayan yerlilerin bile değil. Zamanında satmayınca performans olarak hep geriye gidiyorlar, onlarca tecrübeyle sabit.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu transfer döneminde en anlamadığım konu bu Nelson olayı . Geçen yıl adama söz verdik sene sonu izin vereceğiz her türlü yardımı yapacağız kal bir sene diye. Bu yüzden transfer sezonu açılır açılmaz ilk Nelson gider gideceği de belli olduğu için hemen yerine bir yabancı alırız diye düşünüyordum. Yönetim takımda tutmak istiyor şimdi. Bu performansını etkileyebilir. Bu maç özelinde söylemiyorum. Nelson profesyonel biri ama performansı düşerse de ben bunu yönetimin bu anlamsız tavrına baglarim

Nelsson ve Boey gibi isimleri tutmak sezonun en önemli transferleri bence. İnanılmaz sevindim kalmak istemelerine. Zaniolo, Torreira, Kerem ve İcardinin kalmasıda harika ama Nelsson ile Boey cidden çok önemliydi
InCollage_20230727_191444028.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayatımda gördüğüm en karakterli oyunculardan biri.Geçen sene başında takımdan ayrılmak istiyodu izin verilmedi 2 antremanda yüzü asıktı çıktı ligin başından sonuna kadar aslanlar gibi topunu oynadı.Muhtemelen şimdi de kafası karışık giderse yolu açık olsun der uğurlarız kalırsa da gene aslanlar gibi topunu oynacaktır.

18 lik ozan kabak direk şl gruplarında bu kadar dökülmedi herif her topta pozisyon hatası yapıp ağır kalıyor yav çok acayip

Bu herifin kafa burda değil. Hat üstünde ofsaytı bozuyor herif.

Geri
Üst Alt