- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
zaten gitmek istiyordu üstüne okan burugun bu aciklamalari.. pek iyi bi performans beklemiyorum artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu transfer döneminde en anlamadığım konu bu Nelson olayı . Geçen yıl adama söz verdik sene sonu izin vereceğiz her türlü yardımı yapacağız kal bir sene diye. Bu yüzden transfer sezonu açılır açılmaz ilk Nelson gider gideceği de belli olduğu için hemen yerine bir yabancı alırız diye düşünüyordum. Yönetim takımda tutmak istiyor şimdi. Bu performansını etkileyebilir. Bu maç özelinde söylemiyorum. Nelson profesyonel biri ama performansı düşerse de ben bunu yönetimin bu anlamsız tavrına baglarimKötü oynadı ama toparlar diye düşünüyorum. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim, aslında 40 defa buralarda yazmışımdır belki ama ederini bulan topçuyu zamanında satmaktan imtina etmeyeceksin, kim olursa olsun. Yıllarca bunu test ettik gördük, oyuncunun kafası bir kez karıştı mı salacaksın gidecek. Her ne kadar CL oynama ihtimali olsa da, Türkiye Ligi'nde uzun süre oynamak hiçbir genç yabancı oyuncunun hayali değil. Hatta biraz parlayan yerlilerin bile değil. Zamanında satmayınca performans olarak hep geriye gidiyorlar, onlarca tecrübeyle sabit.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi