# Victor Nelsson

Lan daha düne kadar 20 milyona satacaz dediğimiz adamı mundar ediyoruz, yazık valla. Şampiyonluğun baş mimarlarından değilmiydi bu adam, Davinson yada Ramos gelirse satılmalı yoksa bu taraftar mundar eder demiştim, yanılmadım. Bu gidişle sezon sonu 250bine kiralık ile göndeririz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürekli kaleciye oynama aliskanligini biraksak cok iyi olacak. En son care olur kaleciye oynamak, biz daha cok Muslera'yi 3'lü savunmanin icersindeymis gibi pas atiyoruz.
Öne dogru, dikine oynamayi daha cok önem göstermemiz lazim.

Kopenhag maçında yerleri süpürdüğü pozisyon hanesine -5 milyon öro yazmıştır.

bu herifin ciddi mental sorunları var bence. ayaklları da gayet iyi driplingi de ama çok korkuyo topla çıkmaktan. o yüzden de fedai stoper gibi takılıp anca kapanan takımlarda veya 3'lü savunmalarda parlıyo. bu arkadaşa topla çıkma teşvik edilip o giderken torreira'dan da stoperde pozisyonluk yerini ikamesi sağlanmalı. hem kulüp hem de milli takım kariyeri için bi dokunuş şart, yoksa kolay vazgeçilebilir bir profile dönüyo.

emeklerin için teşekkürler

Semih_Kaya%2714-15.JPG

Hem formsuzluğu hem de Sanchez'e yerini kaptırmasıyla Korkarım ki 12-13'e bile zor satacağız herhalde .Umarım toparlar

Nasıl olacak şimdi.17-18 milyon euro’luk trink değeri vardı.Hiç etmeyelim bu parayı bir çözüm bulalım

Nelson kafa vuramıyor topu süsüyor diye defalarca dedim

Dün sanchez hemen etkisini gösterdi

Yalnız bu savunmayla farklı varyasyonlar da yapılabşlir dün gördük.

Maç başlangıcı angel-apo-nelsson-sanchez-boey 3lü savunma bekler desek

Maç için aponun sola kaymasıyla 4lüye bile dönülebilir

Nelson kafa vuramıyor topu süsüyor diye defalarca dedim

Dün sanchez hemen etkisini gösterdi

Yalnız bu savunmayla farklı varyasyonlar da yapılabşlir dün gördük.

Maç başlangıcı angel-apo-nelsson-sanchez-boey 3lü savunma bekler desek

Maç için aponun sola kaymasıyla 4lüye bile dönülebilir
Clde

Kerem Icardi Tete
Angelino Torreira Kerem Boey
Abdülkerim Nelsson Sanchez
X

Izler miyiz

25 milyon euro hayali kurarken şimdi fazlalık haline gelmiş taraftar nezdinde

hayat tuhaf

Goy goy adı altında yapılan itibar suikastliğine çok prim veriliyor bu forumda. Nelsson kadrodaki en değerli oyuncuların başında geliyor.

Nelsson: "Baba oldum, artık topa da yavaş ve nazik dokunmam gerekiyor olabilir"

20230927_141428.jpg

Geri
Üst Alt