# Victor Nelsson

Kontratı uzatılacak deniyor ama Sanchez-Abdülkerim ikilisinin arkasına düşecek hissiyatı var bende, umarım oyuncuyu mutsuz etmeyiz ve kazanacağımız paradan olmayız

Nelson kafa vuramıyor topu süsüyor diye defalarca dedim

Dün sanchez hemen etkisini gösterdi

Yalnız bu savunmayla farklı varyasyonlar da yapılabşlir dün gördük.

Maç başlangıcı angel-apo-nelsson-sanchez-boey 3lü savunma bekler desek

Maç için aponun sola kaymasıyla 4lüye bile dönülebilir
Kafa toplarında iyi sıçrayıp yüksek noktada topla buluşmak yerine, iyi pozisyon alıp rakibi kollayarak ve fiziksel temasla biraz da bozarak yapıyor vuruşlarını. Özellikle cepheden gelen toplarda çok da iyi yapıyor bunu. Ancak akan oyunda yandan yapılan iyi ortalarda bulunduğu yerde sabit kalıp topun süzülüşünü izlediği sekansların epey fazla olduğunu daha önce de söylemiştim de anasına sövmüşüm gibi çemkirenler olmuştu. Duran toplarda hücum etkinliğinin düşük olması normal bu durumda...Kendisi en sevdiğim futbolcularımızdandır ama 20 civarı bir teklif geldiğinde vedalaşmak doğru olur, kendisi de gitmek isteyecektir...

Nelsson oynayacak

Ama şu an Sanchez kesilmez çok iyi durumda

Daha fazla çalışman lazım hatta forma rekabetini asla bırakma artık kafanı futbola ver.

Yabancı sınırı olmasa Sanchez'le tam birbirlerini tamamlayacak profildeler bence. Sanchez'in oyunu kendisini acayip ileri götürürdü. Olacağını sanmıyorum ayrıca zaten an itibariyle Abdülkerim daha iyi performans veriyor

Yedek için lüks. Davinson Abdülkerim ikilisini oturtacaksak (ki şu anki gidişata göre onu yapmalıyız) Nelson'u devrede değeri düşmeden satmak lazım. Değerinin düşmemesi için de CL'de 3lü defansta full oynatmak lazım 5 maçta

Çok iyi stoper ama farklı bir oyunun oyuncusu bize uygun değil.Davinson da geldiği için maalesef elimizdeki min 17-18m diyebileceğimiz bir asseti max 10a gonderebilecegiz gibi geliyor.Davinsona karşı çıkmamin sebebi de buydu aslında.Yedek için lüks maalesef.Stoperde rotasyonda sorun biraz acikcasi.

Nelson Sanchez ile çıkarız Manu maçına. CL maçlarında göstereceği iyi performans ile devre arası temiz 20m euro yu görür.

Yedek için lüks. Davinson Abdülkerim ikilisini oturtacaksak (ki şu anki gidişata göre onu yapmalıyız) Nelson'u devrede değeri düşmeden satmak lazım. Değerinin düşmemesi için de CL'de 3lü defansta full oynatmak lazım 5 maçta
Reis 3 lü defans sadece gömüleceğimiz için bayern maçında iş yapar gibi gelmekte

Yoksa herkesi sahamızda kabul ederiz ,topla koşan orta sahamız yok neticede ,öyle bi 8 almadık( domb daha piyasada değil)

Sezon başı kesinlikle satılmalı düşüncesindeydim yetine adam aldığın oyuncuyu satmanakta saçmalık oldu.Marcaoyu zamanında sattık, Nelsonda hata yapıldı kimse yedek kalmış oyuncuya 12-15 falan vermez artık. 250 bin kiralık opsiyonlu satarsın bu saatten sonra.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stoper rotasyonumuz United ve Bayern'den iyi

İskandinav Semih Kaya'nın değeri düşmeden satılması adına CL maçlarında oynamalı ve UTD maçına üçlü defans hattı ile çıkılmalı.

Geri
Üst Alt