Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.583
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biletini kestik.mactan sonra
ifadesini alacagız
Şu anda Abdulkerim takımım en iyisi. Performansi düşünce ağlamayi bırakıp çalışacak. Evet, sinirlenmesi iyi güzel ama taraftara ne atar gider yapıyorsun?bende sizi anlamiyorum, oynamadigi icin tavir yapmayan oyuncu asil ise yaramaz oyuncudur, Adam iyi oynarken kesik yedi hem bence Abdulkerimden de iyi stoper, ne bekliyoruz? Oynamadigi icin mutlu olmasini mi?
Hocam ortada taraftara kizilmis birsey yok, Adam Yedek oldugu icin mutsuz ve tribunlere gidip sov yapmak istemiyor ortada taraftara saygisizlik yok ki? Ayrica Abdulkerim gayet yavas bir oyuncuŞu anda Abdulkerim takımım en iyisi. Performansi düşünce ağlamayi bırakıp çalışacak. Evet, sinirlenmesi iyi güzel ama taraftara ne atar gider yapıyorsun?
Bu taraftar değil miydi geçen sene kasimpasa maçında icardi'nin attığı golde nelsson nelsson diye bağıran. Hakkını vermedik mi?
Kızıyorsan kendine hocana kızarsın taraftara değil.
Planlama yanlıştı nelssonun yerine adam alıyorsan adamı satacaksın bu kadar parlattığın adamı bu hale getirmek rezillik
Bende üzülüyorum ama oyun yapısından dolayı pek bir ihtimal yok gibi devre arası %90 yollar ayrılır umarım değerini buluruz sene başı 20-25 derken 10 m euro filan gitmemeli en azından 15+ olmalı.bu adamı küstürmemek lazım oynatmak lazım ama nasıl olacak bilmiyorum
Bana yakın olan arkadaşlar Apoyu sevmediğimi, yetersiz gordugumu bilir.bende sizi anlamiyorum, oynamadigi icin tavir yapmayan oyuncu asil ise yaramaz oyuncudur, Adam iyi oynarken kesik yedi hem bence Abdulkerimden de iyi stoper, ne bekliyoruz? Oynamadigi icin mutlu olmasini mi?