# Victor Nelsson

F9CysXtWwAAyRAF

Naber soyaddas

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ne gerek var abi yaptığın şeye taraftara neden tavır yapıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mactan sonra

ifadesini alacagız

Planlama yanlıştı nelssonun yerine adam alıyorsan adamı satacaksın bu kadar parlattığın adamı bu hale getirmek rezillik

bende sizi anlamiyorum, oynamadigi icin tavir yapmayan oyuncu asil ise yaramaz oyuncudur, Adam iyi oynarken kesik yedi hem bence Abdulkerimden de iyi stoper, ne bekliyoruz? Oynamadigi icin mutlu olmasini mi?

bende sizi anlamiyorum, oynamadigi icin tavir yapmayan oyuncu asil ise yaramaz oyuncudur, Adam iyi oynarken kesik yedi hem bence Abdulkerimden de iyi stoper, ne bekliyoruz? Oynamadigi icin mutlu olmasini mi?
Şu anda Abdulkerim takımım en iyisi. Performansi düşünce ağlamayi bırakıp çalışacak. Evet, sinirlenmesi iyi güzel ama taraftara ne atar gider yapıyorsun?

Bu taraftar değil miydi geçen sene kasimpasa maçında icardi'nin attığı golde nelsson nelsson diye bağıran. Hakkını vermedik mi?

Kızıyorsan kendine hocana kızarsın taraftara değil.

Şu anda Abdulkerim takımım en iyisi. Performansi düşünce ağlamayi bırakıp çalışacak. Evet, sinirlenmesi iyi güzel ama taraftara ne atar gider yapıyorsun?

Bu taraftar değil miydi geçen sene kasimpasa maçında icardi'nin attığı golde nelsson nelsson diye bağıran. Hakkını vermedik mi?

Kızıyorsan kendine hocana kızarsın taraftara değil.
Hocam ortada taraftara kizilmis birsey yok, Adam Yedek oldugu icin mutsuz ve tribunlere gidip sov yapmak istemiyor ortada taraftara saygisizlik yok ki? Ayrica Abdulkerim gayet yavas bir oyuncu

Bu tarz maçlarda fizik olarak düştükten sonra kendisini sahaya atıp kapanmalıyız

Böyle bir adamdan faydalanmamak olmaz

Mal mal konuşup arazi olma çabasının cezasını çekiyor.
Hiç acımam nankör oyuculara zaten max gelen pars belliydi yine aynısı gelir gönderilir.

bu adamı küstürmemek lazım oynatmak lazım ama nasıl olacak bilmiyorum

Kopenhag maçından sonra hoca isim vermeden Nelsson'a baya kızdığını göstermişti çünkü Sanchez gibi öne çıkmasını istiyordu ama yapmadığını hatta geriye kaçmaya çalıştığını söylemişti.

Hemen ardından Başakşehir deplasmanı vardı ve o gün izin almıştı bu da Sanchez için ilk fırsat maçı olmuştu orada da Sanchez maçın adamlarından biri olunca kesik yemesi kaçınılmazdı.

Boşa trip atacak bir konu yok fırsat gelecektir geldiğinde de ne kadar istediğini göstermeli Sanchez nasıl kaptıysa o da mücadelede olmalı işi hiç kolay değil.

bu adamı küstürmemek lazım oynatmak lazım ama nasıl olacak bilmiyorum
Bende üzülüyorum ama oyun yapısından dolayı pek bir ihtimal yok gibi devre arası %90 yollar ayrılır umarım değerini buluruz sene başı 20-25 derken 10 m euro filan gitmemeli en azından 15+ olmalı.

Bana yakın olan arkadaşlar Apoyu sevmediğimi, yetersiz gordugumu bilir.

Fakat Bayern maçından sonra Apodan iyi diyemem ben artık.

Geri
Üst Alt