# Victor Nelsson

İlkokul 5 bittiği gün sınıf öğretmeni anneme ben yanındayken “bu çocuğu ortaokulda farklı yere gönderin” demişti adi kadın
Ortaokuldayken proje ödevini Edebiyatla ilgili 1 ders olması gerek şu an tam adını hatırlamıyom kanks yazım kötü olduğu için hoca 3 defa yazdırmıştı en sonunda yine beğenmedi hocam ne puan verirseniz verin benden bu kadar demiştim 60 mı ne vermişti herkes 80-90 alırken :D

Ortaokuldayken proje ödevini Edebiyatla ilgili 1 ders olması gerek şu an tam adını hatırlamıyom kanks yazım kötü olduğu için hoca 3 defa ayzdırmıştı en sonunda yine beğenmedi hocam ne puan verirseniz verin benden bu kadar demiştim 60 mı ne vermişti herkes 80-90 alırken :D
Bize ne birader senin projenden

Unitedin başına bir danimarkalı geçse de biraz da danimarkalıları alsalar. Hollanda ekolü nereye kadar kardeşim yeter biraz da danimarkalıları zengin edin.

Savunma yapan bir takımda kral olur güzel paralar gelsin.

Victor Nelssonum. Sarı Duvarım benim. Ne güzel baba olmuşsun. Bazen her şey yolunda gidemeyebiliyor ama hepimiz seni ve aileni çok seviyoruz 🥹
20231115_173731.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lazio veya Roma'da çok iyi işler yapabilir

Milli takımda çok geride kaldı, biraz parlatmak lazım. Tekrar oynatmaya başlnmalı

Hayatına sol bek olarak devam ederse bir şans verilmeli. Mevcut beklerden daha kötü olacağını düşünmüyorum.

Kendi milli takiminda senelerdir yedek olmasina ragmen herhangi bir huzursuzluk cikardigini zannetmiyorum

Nelsson’un gectigimiz sezon sergiledigi performans takim adina cok degerliydi ama bir önceki milli ara da yaptigi aciklamalar ile huzursuzluk cikarmaya calisti ve hos bir durum olmadi bu onun adina

Milli takiminda yine yedek kalmis süre alamamis,bu yüzden insan düsünmeden edemiyor milli takim hocasina basin önünde sallasin bakalim

Geri
Üst Alt