Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.343
- 101.547
- 5.238
zeki olduğun için demiştirİlkokul 5 bittiği gün sınıf öğretmeni anneme ben yanındayken “bu çocuğu ortaokulda farklı yere gönderin” demişti adi kadın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zeki olduğun için demiştirİlkokul 5 bittiği gün sınıf öğretmeni anneme ben yanındayken “bu çocuğu ortaokulda farklı yere gönderin” demişti adi kadın
Ortaokuldayken proje ödevini Edebiyatla ilgili 1 ders olması gerek şu an tam adını hatırlamıyom kanks yazım kötü olduğu için hoca 3 defa yazdırmıştı en sonunda yine beğenmedi hocam ne puan verirseniz verin benden bu kadar demiştim 60 mı ne vermişti herkes 80-90 alırkenİlkokul 5 bittiği gün sınıf öğretmeni anneme ben yanındayken “bu çocuğu ortaokulda farklı yere gönderin” demişti adi kadın
Fazla hiperaktiftim şimdi iyiyimzeki olduğun için demiştir
Bize ne birader senin projendenOrtaokuldayken proje ödevini Edebiyatla ilgili 1 ders olması gerek şu an tam adını hatırlamıyom kanks yazım kötü olduğu için hoca 3 defa ayzdırmıştı en sonunda yine beğenmedi hocam ne puan verirseniz verin benden bu kadar demiştim 60 mı ne vermişti herkes 80-90 alırken![]()
Özelden küfrümü edeyimBize ne birader senin projenden
o yüzden benden öğretmen olmaz. tekmeyi fiziki olarak basmıştım sanaFazla hiperaktiftim şimdi iyiyim
Keşke küfür etseydin hala gelmiş anılarını anlatıyorsun ilgilenmiyorum birader sal beniÖzelden küfrümü edeyim![]()
Yalan söyleyeni sevsinler miKeşke küfür etseydin hala gelmiş anılarını anlatıyorsun ilgilenmiyorum birader sal beni
Roma için son geldiKendisini roma alacak içime doğdu

Cikmaz