Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Harbi garip herif
Millet seviniyor, bu rahatsız gitmiş hakemle 10 konyalının arasına girmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi garip herif
Millet seviniyor, bu rahatsız gitmiş hakemle 10 konyalının arasına girmiş![]()
Bak hocam boey i 7 milyona bunu 1 milyona aldığımızı farzet hiç bir sıkıntı kalmıyor.7 milyon para veriyorsun adamın kayda değer hiçbir özelliği yok. Yanına Marcao gelsin her şeyi yapsın buda boş boş takılsın onu istiyorlar. Bize Marcao'yu da rahatlatacak düzeltecek adam lazım.
Bak hocam boey i 7 milyona bunu 1 milyona aldığımızı farzet hiç bir sıkıntı kalmıyor.
İkisine ort 4 milyon Euro verdik yani gayet iyi.
Performans olarak ise kötü değil Nelson.
Bizim kabullenemedigimiz aslında stoper yerine orta sahaya yada hücuma kullanmamış olmamız bu parayı ve kontenjani.
Nelson gelişip bizden daha iyi takıma 15-20 ye gidebilir ama bu bile bu transferi mantıklı yapmaz.
Takımın ofans gücünü düşürdü stopere harcanan para + Nelson gelişene kadar yaptığı hatalar bize şampiyonlugu kaybettiğinde satinca alacağımız 15-20 Euro yu kaybetmiş oluyoruz zaten.kisaca
Fatih hoca nin genç stoper fetişizminin kurbanıyız buna isyan değil biat etmek zorundayiz malesef
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok rahat geldiler bizim ceza sahasına. Ne yazıkki bunu göremeyecek kör bir HERIF bizi yonetiyorKusura bakmayında ben defansa kızmıyom artık mac rakip takımla bizim defans arasında geciyo herkes elini kolunu sallaya sallaya üstümüze geliyo hele konya macında berkanda yoktu iyice Ringde köşeden çıkamayan boksöre döndük en son eleştirilcek bölge stoperler bence
dün beğendim
Amaç sivrilmek, eleştiri falan değil. Aak özentisi çok var forumdaBeklenti ne acaba ?
Cidden bazı şeyleri anlayabilmek gram mümkün değil.
Biraz ramos biraz Cannavaro azcıkta maldini gibi olsa tadından yenmez Foruma göreBeklenti ne acaba ?
Cidden bazı şeyleri anlayabilmek gram mümkün değil.
Taklitlerden kacinalimAmaç sivrilmek, eleştiri falan değil. Aak özentisi çok var forumda
Kesinlikle diğer maçlara göre daha iyiydi henüz 21 yaşında olduğunu da unutmayalım biraz sabredecegiz