# Victor Nelsson

ee iyi oynadığı için övülmüştür zaten önemli olan o değil herif 22 yaşında stoper için genç olan yaşta bile pozisyonunu bi kaybettimi gönderelimciler çıkıyodu ortaya adamın ailesine falan sövüldü bunlara hiç girmiyorum bile ve o aralar iyi oynamadığı için kimse takmadı bu durumu pek.Tabi nolduysa şu an değeri anlaşıldı herifin en iyi topçumuz ilan edilmiş vaziyette işte ben bu taraftara sövmek istemiyorum açıkçası lakin bi mallık var kendimizle çelişen işler yapıyoruz ben de dahil
Ben genelde form durumua bakmiyorum kalitesine bakıyorum. Aynı şey sezon başından beri mohamed oldu. Bu takımın 1 numaralı santraforu mohamed olmalı diyip durdum hala diyorum. Halile kalsak sezonu 5 golle tamamlicak.

7 milyon euro verdiğimiz adamın yanında marcao oynayınca iyi oynamasını bekliyorsak sıkıntı var demektir.Şimdiye kadar Marcao ve Luyindama'nın ilk geldikleri dönemlerindeki gibi bi çıkış yaptığını göremedik Nelsson'un.Düz bi stoper izlenimi veriyor çok kolay çalım yiyor pozisyon hatası yapıyor bakalım inşallah faydalı olur.

Transfer listemizin ilk sırasında, en üstünde denmişti ısrarla. Haliyle beklentim çok yükseldi bu kadar istediğimize göre vardır bir sebebi dedim ama hâlâ anlayabilmiş değilim. 100 kişilik transfer listesinin ilk sırasındaki adam buysa 99’da kim vardı acaba :hmmm:

Transfer listemizin ilk sırasında, en üstünde denmişti ısrarla. Haliyle beklentim çok yükseldi bu kadar istediğimize göre vardır bir sebebi dedim ama hâlâ anlayabilmiş değilim. 100 kişilik transfer listesinin ilk sırasındaki adam buysa 99’da kim vardı acaba :hmmm:
stoperler arasinda

Kötü olsada bok atmak nafile çünkü takım olarak bok gibiyiz,ahmet çalıkla abdülkerim göze iyi nelson kötü,gümrüklü burak bekaroğlu göze iyi nelson kötü,alanyalı awaziem göze iyi nelson kötü,çöp welinton göze iyi nelson kötü,hatta hataylı fatih kuruçuk göze iyi nelson kötü geliyosa esas bokluk başka yerde

Luyi nelson marco üçlüsüne 20m para gömüyosun ama kayserinin tandeminden üstünüz diyemiyosan gönül rahatlığıyla orda bi problem vardır aga

Marcao kadar iyi olmasını bekliyorum
Marcao geldiği gibi son iki sezon sergilediği performansla başlamıştı bizde.
Hiç ciddi hatalar yapıp sövüldüğü dönemler olmadı.
Üzerine birlikte oynadıkları kadroların ciddi derecede düzey farkı yoktu.
Haklısın.

Sadece senin için demiyorum ama az sabır yav.
Herif gayet iyi oynuyor , üzerine koyarak da gidecek.

Marcao geldiği gibi son iki sezon sergilediği performansla başlamıştı bizde.
Hiç ciddi hatalar yapıp sövüldüğü dönemler olmadı.
Üzerine birlikte oynadıkları kadroların ciddi derecede düzey farkı yoktu.
Haklısın.

Sadece senin için demiyorum ama az sabır yav.
Herif gayet iyi oynuyor , üzerine koyarak da gidecek.
Zaten 7m verdik sabredicez ama yukarıda da yazdım üst düzey 6 numara alırsak hem marcao hem Nelson çok rahatlar

Takımın bütün bölgeleri orta sahayla ilgili her şeyden önce sağlam bir orta saha kurgusu yapmamız lazımdı.

Zaten 7m verdik sabredicez ama yukarıda da yazdım üst düzey 6 numara alırsak hem marcao hem Nelson çok rahatlar
Oraya oyuna ağırlığını koyacak , top ayağına gelince Taylan gibi tedirgin olmayan bir 6 no lazım bence de.
Hem de uzun zamandır bu eksikliğimiz var.
Umarım devre arası çözeriz.

7m euroyu bu piyasada para zannediyorlar yav. Gayette 7m euroluk topçu bu çocuk. potansiyeli, bu yaşına kadar oynadığı maç sayısına bakıldığında vs.

Biz fakiriz fakir, yoksa 7m çok para değil. Ha dersen ki bu parayı kanat oyuncusuna vs gömseydik, olabilir o tarz bi transferde güzel olurdu, Nelsson'da gayet güzel oldu. Daha da güzel olacak hoca falan değiştiği vakit. 7m'e nasıl bi performans bekleniyor anlamadım, PL kulüpleri enayi herhalde harcadıkları paralara bakınca. 7m'e Van Dijk bulabiliyormuş GS taraftarı, yazık bu avrupa takımlarına.

Ayrıca sağlam taksitlen aldık diye hatırlıyorum Nelsson'u. Taksidi bitene kadar bu parayı çıkartır zaten bu çocuk relax

Bu devirde 7 ye filan üst düzey oyuncu alcamızımı sanıyonuz hafta sonu gördük 80 milyonluk stoper ne sıcışlar yaptı
Hay klavyeye basan parmaklarınıza sağlık.

7 milyon euro verdiğimiz adamın yanında marcao oynayınca iyi oynamasını bekliyorsak sıkıntı var demektir.Şimdiye kadar Marcao ve Luyindama'nın ilk geldikleri dönemlerindeki gibi bi çıkış yaptığını göremedik Nelsson'un.Düz bi stoper izlenimi veriyor çok kolay çalım yiyor pozisyon hatası yapıyor bakalım inşallah faydalı olur.
boş yapıyorsun

7 milyon kaç senede veriyoruz söyle bana hemen

7 milyon verilen maicon'un performansını gördükten sonra gayet memnunum nelsson'dan

hem çok daha genç, hem daha fazla güven veriyor. 23 yaşında olmasına rağmen tam bir lider

Aynen öyle, o Maicon üstelik olgunluk açısında prime döneminde gelmişti. Nelsson’u biz en az 2 katına satacağız Danimarka kökenli genç yetenek kapısını açacağız inşallah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Aynen öyle, o Maicon üstelik olgunluk açısında prime döneminde gelmişti. Nelsson’u biz en az 2 katına satacağız Danimarka kökenli genç yetenek kapısını açacağız inşallah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

marcao'da ilk geldiği sene benfica maçında falan baya hata yapmıştı. O dönemde bazı çok bilenler kazıklandık diyordu

ardından seneler geçtikçe nasıl geliştiği görüldü

Yine forumun bir kısmı ile zıt görüşte olduğum bir oyuncu.

Daha iyi olabilir ancak şu ana kadar ben memnunum. Genelde kötü performans gösterdiğini de düşünmüyorum.

Takıma ve ülkeye alıştıkça daha da iyi olacağını umuyorum.

Geri
Üst Alt