Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
adamı semih kayaya çevirme konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. bize gelenin 2 ayda şaftı kayıyor geleneği tüm hızıyla devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunmadan duzgun top cikaran her futbolcunun iyi stoper oldugu masalina Fatih Hoca'dan sonra forum ahalisi dahi inanmis gorunuyor. Stoperin birinci gorevi savunma yapmaktir. Forvetin birinci gorevi gol atmaktir. Iyi pres yapan forvet, gol atamadiktan sonra agziyla kus tutsa kotu forvettir. Nelsson'un ederi maksimum 2 milyon bonservis. Onuda savunmasi icin degil genc ve top cikarmasi icin eder. Savunma anlaminda son 20 yilin en kotu stoperlerinden biri. Hicbir yonu guclu degil. Ne iyi bir kesici, ne hizli, ne gaddar, ne de iyi yer tutuyor. Rakibi minimum 2 metre uzaktan eli kolu arkaya bagli refakat ederek savunma yapilmaz. Rakipler bizim savunmada istedigi gibi pas yapiyo. Hicbirseyi izlemiyosunuz bari yedigimiz gollere bakin. Hava topu istatistikleri masallarina nasil inaniyorsunuz anlamam. Goz var nizam var. Aldigi hava topu filan yok. Derbi maclarda yedigimiz gollere bakmak yeterli. Her macta ornek mevcut. Hava topunda Marcao da Nelsson da eziliyo her rakip karsisinda. Ezilmeyen bir Luyindama vardi onuda Fatih Hoca cop etti saolsun. Taylan top cikaramadigi icin stoperlerden orta saha olmasini bekliyoruz. Takim tonla gol yemis, kume dusme potasina girecek, stoperler sutten cikmis ak kasik gibi savunuluyor!
Yarindan sonra Yine cosariz yineyavaşsın beybi
kırmızısız nöbet çok sıkıcıYarindan sonra Yine cosariz yine
sende de savunma işini sadece stoper yapmadığını idrak edecek meleke yok.2019-2020 sezon sonu toplam 37 gol yemişiz
2020-2021 sezon sonu toplam 36 gol yemişiz.
Nelsson'un stoper tandeminde bulunduğu takımda 22. maçımızı oynadık ve 31 gol yedik haydi istatistik kasan arkadaşlar açıklasın.
Bu adamın değeri 1 milyon euro bilemedin 1.5 milyon euro'dur.7.5 milyon euro vermek açıkça soygundur. istersen 10 senede öde parayı.
Hele ki Galatasaray'ın transferde öncelik vermesi gereken başka mevkiler var iken.
Bu herifte stoper olabilecek hiçbir vasıf yok.
İQ 8800 bravo reis güzel tespit yapmışsın bilmiyordum şimdi öğrendim sayende.sende de savunma işini sadece stoper yapmadığını idrak edecek meleke yok.
rica ederim, şimdi düşüncelerinle bırakıyorum seni.İQ 8800 bravo reis güzel tespit yapmışsın bilmiyordum şimdi öğrendim sayende.
Tm dayı ben takıntılıyım.Ben kötülüyorum.7.5 milyon euro verdiğimiz stoperimizin takım savunmasına veya bireysel olarak savunma performansında üst düzey first class bir tane özelliğini söylermisin?Bu arkadaşa birşey anlatmaya deymez takıntılı kendisi transfer edildiğinde sırf laf etti diye kötü oynamasını bekleyen, hata yapsın isteyen galatasaraylilardan.