# Victor Nelsson

Keşke transfer edilen her futbolcuda sorun sadece maliyet olsaydı. Onca adam alındı, bundan başka elle tutulur başka bir futbolcu yok maalesef..

kafa vuruşlarnı düzeltmeni rica ederim

Genç bir Ujfalusi izliyoruz. Seneye daha da iyi olacaktır.
Nelsson' u çok beğeniyorum, daha iyisini bizim lige getirmek neredeyse imkansız ama Ujfalusi başka bir seviye idi. Mümkün olsa da bugün klonlayıp 30-33 yaşındaki haliyle bile, üç adet Ujfalusi' ye sahip olabilsek, lig üçüncülüğü ciddi bir ihtimal olurdu. Birini stopere, birini önliberoya, birini sağbeke konuşlandır; keyifle maç izle...Geç bulduk, lanet sakatlıkla çabuk kaybettik:uhu:

Nelsson' u çok beğeniyorum, daha iyisini bizim lige getirmek neredeyse imkansız ama Ujfalusi başka bir seviye idi. Mümkün olsa da bugün klonlayıp 30-33 yaşındaki haliyle bile, üç adet Ujfalusi' ye sahip olabilsek, lig üçüncülüğü ciddi bir ihtimal olurdu. Birini stopere, birini önliberoya, birini sağbeke konuşlandır; keyifle maç izle...Geç bulduk, lanet sakatlıkla çabuk kaybettik:uhu:
yazin marcao gidecek sanirim 15+ mioya. artik yanina tecrübeli adammi alinir, böyle devammi edilir bakalim

Hayatını severim senin yazdığın yorumlara dikkat et. Reelde söyleyemeyeceğin üç kuruşluk lafları burda yazma.
Şu reelde söyleyememe muhabbeti de baydı , yıllardır aynı klişeler. Senin gibi biriyle reelde ne işim olur , şu üsluba bak hayatını severim falan. Oyuncuları takıntı haline getirip sonrasında yanıldım dememek için kıvran dur anca. Yazdığım yorumlara dikkat etmiyorum , devam edersen daha beter aşağılanacaksın.

Şu reelde söyleyememe muhabbeti de baydı , yıllardır aynı klişeler. Senin gibi biriyle reelde ne işim olur , şu üsluba bak hayatını severim falan. Oyuncuları takıntı haline getirip sonrasında yanıldım dememek için kıvran dur anca. Yazdığım yorumlara dikkat etmiyorum , devam edersen daha beter aşağılanacaksın.
konya zafer meydanı at kafası heykelenin önü
yarın saat 3'te
adamsan

Kafa topları dışında çok iyi. Bu hususta kesinlikle ekstra çalışmalara ihtiyacı var.

Pozisyon bilgisi, önsezileri ve ayağı çok iyi ama ağır ve hava toplarının zayıf olması çok büyük handikap sıçrayamıyor doğru dürüst. Bizde iyi kötü oynar diye düşünüyorum ama gelebileceği max. seviye bu fark yaratacak bir isim değil.

Takıntı mı ? :) futbol izleyen bir bireyin tuttuğu takımdaki bir oyuncu ile alakalı sosyal medya platformunda görüşünü dile getirmesi beğenmemesini ifade etmesini takıntı olarak görüyorsan sende bi sıkıntı vardır.Asosyal filan olabilirsin mesela.Reel muhabbetini senin gibi bi baltaya sap olamayıp burada millete ''hayatsız'' gibi aşşağılık söylemlerde bulunan asosyaller için açıyorum.Yoksa sen ne yazarsan yaz umrumda olmaz.Boş bakkal başşak tartar hesabı.Bom boşsun.

Tarz olarak çok benziyorlar o yüzden söyledim. O seviyeye gelmemesi için hiç bir sebep yok bence.

Bu adami begenmeyen, Alpaslanla devamlar.

cift haneli bonservis kazandiracaktir.

1.önceliğimiz olmayan yere Luyi varken 7 milyon verdik ne için sırf pas sevdası boku için. Onu dert edinen kaçtı bize bu kaldı. Umarım 10 üstü filan satabiliriz. Performansı dışında konuşuyorum.

Geri
Üst Alt