- 11 Aralık 2009
- 18.349
- 11.136
- 1.998
Keşke transfer edilen her futbolcuda sorun sadece maliyet olsaydı. Onca adam alındı, bundan başka elle tutulur başka bir futbolcu yok maalesef..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson' u çok beğeniyorum, daha iyisini bizim lige getirmek neredeyse imkansız ama Ujfalusi başka bir seviye idi. Mümkün olsa da bugün klonlayıp 30-33 yaşındaki haliyle bile, üç adet Ujfalusi' ye sahip olabilsek, lig üçüncülüğü ciddi bir ihtimal olurdu. Birini stopere, birini önliberoya, birini sağbeke konuşlandır; keyifle maç izle...Geç bulduk, lanet sakatlıkla çabuk kaybettikGenç bir Ujfalusi izliyoruz. Seneye daha da iyi olacaktır.

yazin marcao gidecek sanirim 15+ mioya. artik yanina tecrübeli adammi alinir, böyle devammi edilir bakalimNelsson' u çok beğeniyorum, daha iyisini bizim lige getirmek neredeyse imkansız ama Ujfalusi başka bir seviye idi. Mümkün olsa da bugün klonlayıp 30-33 yaşındaki haliyle bile, üç adet Ujfalusi' ye sahip olabilsek, lig üçüncülüğü ciddi bir ihtimal olurdu. Birini stopere, birini önliberoya, birini sağbeke konuşlandır; keyifle maç izle...Geç bulduk, lanet sakatlıkla çabuk kaybettik![]()
5 taksitle 7m verdik yav. Aynı şartlarda orta sahaya vs. transfer yapabilsen eyvallah ama çoğu takım kabul etmiyor. Bu sezon en son laf edeceğim adam. Mücadelesiyle isyan ediyor sahada.

Şu reelde söyleyememe muhabbeti de baydı , yıllardır aynı klişeler. Senin gibi biriyle reelde ne işim olur , şu üsluba bak hayatını severim falan. Oyuncuları takıntı haline getirip sonrasında yanıldım dememek için kıvran dur anca. Yazdığım yorumlara dikkat etmiyorum , devam edersen daha beter aşağılanacaksın.Hayatını severim senin yazdığın yorumlara dikkat et. Reelde söyleyemeyeceğin üç kuruşluk lafları burda yazma.
konya zafer meydanı at kafası heykelenin önüŞu reelde söyleyememe muhabbeti de baydı , yıllardır aynı klişeler. Senin gibi biriyle reelde ne işim olur , şu üsluba bak hayatını severim falan. Oyuncuları takıntı haline getirip sonrasında yanıldım dememek için kıvran dur anca. Yazdığım yorumlara dikkat etmiyorum , devam edersen daha beter aşağılanacaksın.
Takıntı mı ?Şu reelde söyleyememe muhabbeti de baydı , yıllardır aynı klişeler. Senin gibi biriyle reelde ne işim olur , şu üsluba bak hayatını severim falan. Oyuncuları takıntı haline getirip sonrasında yanıldım dememek için kıvran dur anca. Yazdığım yorumlara dikkat etmiyorum , devam edersen daha beter aşağılanacaksın.
Tarz olarak çok benziyorlar o yüzden söyledim. O seviyeye gelmemesi için hiç bir sebep yok bence.Nelsson' u çok beğeniyorum, daha iyisini bizim lige getirmek neredeyse imkansız ama Ujfalusi başka bir seviye idi. Mümkün olsa da bugün klonlayıp 30-33 yaşındaki haliyle bile, üç adet Ujfalusi' ye sahip olabilsek, lig üçüncülüğü ciddi bir ihtimal olurdu. Birini stopere, birini önliberoya, birini sağbeke konuşlandır; keyifle maç izle...Geç bulduk, lanet sakatlıkla çabuk kaybettik![]()
İşte ahbabımdan yine kaliteli 1 yorum.5 taksitle 7m verdik yav. Aynı şartlarda orta sahaya vs. transfer yapabilsen eyvallah ama çoğu takım kabul etmiyor. Bu sezon en son laf edeceğim adam. Mücadelesiyle isyan ediyor sahada.
Sanmıyorum ama inşaallah diyelim, göreceğiz...Ujfalusi' ye olan hayranlığım abartılı olduğu için böyle düşünüyor da olabilirim...Tarz olarak çok benziyorlar o yüzden söyledim. O seviyeye gelmemesi için hiç bir sebep yok bence.
Umarım bir daha Alpaslan' a herhangi bir mevkiide ihtiyaç duymaz bu takım. Performansı ve vücut dili bu kadar kötü bir futbolcuyu arasam zor bulurum...Bu adami begenmeyen, Alpaslanla devamlar.
cift haneli bonservis kazandiracaktir.