# Victor Nelsson

Maalesef yoneticilere ve teknik heyete guvenince alinmasini desteklemistim fakat nereden bilelim orta saha almayacaklarini. Belki taksitli 7 milyona deger ama oncelik %100 orta saha olmaliydi.
Niye alindi diyenlere verilecek cevap yok.

Yine bomboş topları rakibe atarak delirtmeye devam ediyor. Geçen maç da defalarca yapmıştı bunu.

Benim merak ettigim bu adamlar ilk geldiklerinde gayet iyi oerformans gosteriyorlardi. Fatih hoca ve ekibi bu adamlara ne yaptida bunlar bu hale geldi? Nelson, Cicaldau, Morutan hepsi gayet iyiydi.

Benim merak ettigim bu adamlar ilk geldiklerinde gayet iyi oerformans gosteriyorlardi. Fatih hoca ve ekibi bu adamlara ne yaptida bunlar bu hale geldi? Nelson, Cicaldau, Morutan hepsi gayet iyiydi.
katılmıyorum.Morutan hariç ilk geldiklerinde de pek bi performansları yoktu.Bizim twitterdaki futbol analistleri balon gibi şişirdi hem nelssonu hem cicildauyu. Morutan çok iyi başladı sonrasında yok oldu.

Hani o topları ezbere vuruyorya kötü topçu olduğundan değil takım dip yapmış durumda mental olarak özgüven sıfır.
Risk alıp pas verse gol yedirme korkusu vs
Nelson gayet iyi futbolcu.
2 yıla kadar çok iyi takıma çok iyi paraya gider.
Yanında marcao yerine tecrübeli stoper olsa performansı katlanır marcao gibi disiplinsiz bir partner sıkıntı hep

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani o topları ezbere vuruyorya kötü topçu olduğundan değil takım dip yapmış durumda mental olarak özgüven sıfır.
Risk alıp pas verse gol yedirme korkusu vs
Nelson gayet iyi futbolcu.
2 yıla kadar çok iyi takıma çok iyi paraya gider.
Yanında marcao yerine tecrübeli stoper olsa performansı katlanır marcao gibi disiplinsiz bir partner sıkıntı hep

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılmıyorum. Tamamen Marcao'nun arkasında saklanan bir adam. Yanında Işık Kaan oynarken bile her topu ona verip saklanıyordu. 1 milyona deneme amaçlı alınsa olabilir derdim bu şekilde bu adamı transfer etmek felaket.

Veysel Sarı kadar stoperlik yapacak adama bu para verilmemeliydi, isterse potansiyeli Baresi olsun bizde ulasamayacak ve verdiğimiz parayı çıkaramayız. Yine de tüm transferler arasında sürekli oynadığı için bunu en öne yazabiliriz. Pozitif ayrımcılık yapılıyor buna, Kuzey Afrikalı olsa ne biçim kayarlardı kim bilir.

Belhanda'cılar bitti nelssoncular başladı :).Belhanda asistin asistini yapıyor diye ömrümüzü yediler ''bizden giderse asıl o zaman görün'' dediler.Adana'da oynayamıyor adam.Nelsson'da öyle olacak gidene kadar bomboş stoperi öve öve bitiremeyecekler gittikten sonra bomboş oyuncu olduğu ortaya çıkacak.Gerçi anadolu takımlarında iş yapabilir kapanan takımlarda ama Büyük takım oyuncusu kesin değil.7.5 milyon ederi zaten değil en fazla 1.5 milyon euro.Hızı yok.Sertliği yok.Temaslı oynayamıyor.Agresiflik yok.Liderlik yok.

İsterseniz adana demire kiralayalim seneye saplasin bize. Yemin ederim bu forum futbol turnusolu yemin ederim yaaa. Ulan orta sahan yok senin hepsi hayalet gibi ön liberon yok böyle bir kadroda suç bulacağın en son bölge defans tandemidir. Rakip forvetleri kanatları orta sahaları sürekli stoperlerimizle bire bir kalıyor bu kadar bire bir kalmaları normal mi bunu bi düşünün isterseniz.

Geri
Üst Alt