Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.229
- 12.974
- 2.658
Yanlis yer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden sistem değişikliği sonrası Marcao fena dağılma yaşadı topları çok ıskalıyor pas kalitesi de inanılmaz düştü bunun ışığında bize net 1 orta saha daha lazım Berkan ve Taylan yüzünden 2 stoper kaybediyoruzMarcao'nun arkasını toplamakla meşgul kaç zamandır.

Harbiden sistem değişikliği sonrası Marcao fena dağılma yaşadı topları çok ıskalıyor pas kalitesi de inanılmaz düştü bunun ışığında bize net 1 orta saha daha lazım Berkan ve Taylan yüzünden 2 stoper kaybediyoruz![]()
Vakit harcamaya değeceğini düşünsem açıklarım da gerek yok.Renktaş ben bu herifi hiç sevmiyorum.Hangi özellikleri var neye göre yalanırdı bi söylesene belki ben de vardır bi sıkıntı.
TamamBelhanda'cılar bitti nelssoncular başladı.Belhanda asistin asistini yapıyor diye ömrümüzü yediler ''bizden giderse asıl o zaman görün'' dediler.Adana'da oynayamıyor adam.Nelsson'da öyle olacak gidene kadar bomboş stoperi öve öve bitiremeyecekler gittikten sonra bomboş oyuncu olduğu ortaya çıkacak.Gerçi anadolu takımlarında iş yapabilir kapanan takımlarda ama Büyük takım oyuncusu kesin değil.7.5 milyon ederi zaten değil en fazla 1.5 milyon euro.Hızı yok.Sertliği yok.Temaslı oynayamıyor.Agresiflik yok.Liderlik yok.
İsterseniz adana demire kiralayalim seneye saplasin bize. Yemin ederim bu forum futbol turnusolu yemin ederim yaaa. Ulan orta sahan yok senin hepsi hayalet gibi ön liberon yok böyle bir kadroda suç bulacağın en son bölge defans tandemidir. Rakip forvetleri kanatları orta sahaları sürekli stoperlerimizle bire bir kalıyor bu kadar bire bir kalmaları normal mi bunu bi düşünün isterseniz.

Meali ''Ben de neden övdüğümü bilmiyorum kapılmışımız rüzgara gidiyoruz götürdüğü yere''Vakit harcamaya değeceğini düşünsem açıklarım da gerek yok.
Devam

Ah canım , yormasaydın o güzel beynini benim adıma açıklama yapmak için.Meali ''Ben de neden övdüğümü bilmiyorum kapılmışımız rüzgara gidiyoruz götürdüğü yere''
Yok yormadım hiç iki saniye mi aldı.Ama sen ve senin gibi futbol uleması gibi geçinip topu görse bomba sanacak kardeşleri yola sokmak için üç öğün beyin jimnastiği yaptırmak şart.Ah canım , yormasaydın o güzel beynini benim adıma açıklama yapmak için.
Verimli kullanman lazım
Aynen ya , valla futbol uleması gibi takılırım 7/24 , sağa sola bomboş topçu , çöp yazarım genelde.Yok yormadım hiç iki saniye mi aldı.Ama sen ve senin gibi futbol uleması gibi geçinip topu görse bomba sanacak kardeşleri yola sokmak için üç öğün beyin jimnastiği yaptırmak şart.
Önemli değil. Görevimiz. Futbol cahilliğinden bir kişiyi daha kurtardıysak ne mutlu bizeAynen ya , valla futbol uleması gibi takılırım 7/24 , sağa sola bomboş topçu , çöp yazarım genelde.
Sizin gibilerin beni yola sokması şart.
Sağol , varol
Bir futbol uleması vakası daha.Liderlik yok mu okudum ben![]()
Yetenek geliştirme ve potansiyeline ulaştırma nasıl olduğunu anlat; bende bu soruna cevap vereyim.Bir futbol uleması vakası daha.
Reis sana bir jenerik senaryo çiziyorum.
Galatasaray kulübü bu sezonu 6 veya 7. bitirdi diyelim. Transfer yapacaksın ama paran yok futbolcu satman lazım. Değerli asetlerden bi kaç tanesini elden çıkarman lazım. Sana göre Über yetenekli olan bu Nelsson isimli stoper arkadaşımızı Hangi kulübe ve kaç paraya satabilirsin veya alan olur mu?