# Victor Nelsson

Taş gibi oynuyor, herkesin bir kez de olsa çöktüğü bu takımda ayakta kalabilen ender isimlerden biri.Kim aldırdıysa helal olsun tekrardan.

Marcao'nun arkasını toplamakla meşgul kaç zamandır.
Harbiden sistem değişikliği sonrası Marcao fena dağılma yaşadı topları çok ıskalıyor pas kalitesi de inanılmaz düştü bunun ışığında bize net 1 orta saha daha lazım Berkan ve Taylan yüzünden 2 stoper kaybediyoruz :asd:

Harbiden sistem değişikliği sonrası Marcao fena dağılma yaşadı topları çok ıskalıyor pas kalitesi de inanılmaz düştü bunun ışığında bize net 1 orta saha daha lazım Berkan ve Taylan yüzünden 2 stoper kaybediyoruz :asd:

Yok ya FT'nin son haftalarında da epey sallanıyordu yani yeni hocayla direkt bir alakası yok bence. Hiç motivasyonu kalmamış, bunu bazı pozisyonlarda görebiliyorum. Eski Marcao hırsı ve sertliği yok.

Belhanda'cılar bitti nelssoncular başladı :).Belhanda asistin asistini yapıyor diye ömrümüzü yediler ''bizden giderse asıl o zaman görün'' dediler.Adana'da oynayamıyor adam.Nelsson'da öyle olacak gidene kadar bomboş stoperi öve öve bitiremeyecekler gittikten sonra bomboş oyuncu olduğu ortaya çıkacak.Gerçi anadolu takımlarında iş yapabilir kapanan takımlarda ama Büyük takım oyuncusu kesin değil.7.5 milyon ederi zaten değil en fazla 1.5 milyon euro.Hızı yok.Sertliği yok.Temaslı oynayamıyor.Agresiflik yok.Liderlik yok.
Tamam

İsterseniz adana demire kiralayalim seneye saplasin bize. Yemin ederim bu forum futbol turnusolu yemin ederim yaaa. Ulan orta sahan yok senin hepsi hayalet gibi ön liberon yok böyle bir kadroda suç bulacağın en son bölge defans tandemidir. Rakip forvetleri kanatları orta sahaları sürekli stoperlerimizle bire bir kalıyor bu kadar bire bir kalmaları normal mi bunu bi düşünün isterseniz.

Ah canım , yormasaydın o güzel beynini benim adıma açıklama yapmak için.
Verimli kullanman lazım
Yok yormadım hiç iki saniye mi aldı.Ama sen ve senin gibi futbol uleması gibi geçinip topu görse bomba sanacak kardeşleri yola sokmak için üç öğün beyin jimnastiği yaptırmak şart.

Yok yormadım hiç iki saniye mi aldı.Ama sen ve senin gibi futbol uleması gibi geçinip topu görse bomba sanacak kardeşleri yola sokmak için üç öğün beyin jimnastiği yaptırmak şart.
Aynen ya , valla futbol uleması gibi takılırım 7/24 , sağa sola bomboş topçu , çöp yazarım genelde.
Sizin gibilerin beni yola sokması şart.
Sağol , varol

Bu seneki oldukça külfetli bonservisle transfer ettiğimiz futbolcular içinde tek 'net' transferimiz bu adam. Takım için gayretini, sorumluluk bilincini, soğukkanlılığını vs başından beri çok beğendiğimi söyleyegeldim; iyi ki transfer etmişiz. Düşünsenize, onun yerine haddini aşan ince işler deneyerek, yahut 2-3 maçta bir olmadık pozisyonlarda kart görüp oyundan atılarak takımı adeta sabote eden biri olsaydı, halimiz nice olurdu?!..

Takımda istikrarlı şekilde 6-7/10 performans gösteren tek futbolcudan bahsettiğimizin farkında değil galiba bazıları...

Ha, 15-20 milyon bonservis bedeliyle taliplerinin sıraya girdiği(?!) iddia edilirken, asla 40-50 milyonluk 'elit' bir stoper olamayacağını söyledim diye açıkça saldırıda bulunan forumdaşımızın kulakları çınlasın, canı sağolsun. O düşüncemin halen de arkasındayım; zaman gösterecek, olup olamayacağını. Öyle potansiyeli olan, Danimarka MT formasını giymiş adamı, bu yaşlara kalmadan, çift haneli bonservisle çoktan kaparlardı da imrenerek bakakalırdık zaten...Böyle düzgün karakterli ve istikrarlı futbolcun olsun, ederinden birkaç milyon fazla vermiş olsan da, ciddi talibi çıkmayıp senelerce kadroda tutsan da ziyanı yok...

Liderlik yok mu okudum ben :asd:
Bir futbol uleması vakası daha.

Reis sana bir jenerik senaryo çiziyorum.

Galatasaray kulübü bu sezonu 6 veya 7. bitirdi diyelim. Transfer yapacaksın ama paran yok futbolcu satman lazım. Değerli asetlerden bi kaç tanesini elden çıkarman lazım. Sana göre Über yetenekli olan bu Nelsson isimli stoper arkadaşımızı Hangi kulübe ve kaç paraya satabilirsin veya alan olur mu?

Semih Kaya ile gireceği forma rekabetini kaybetmesi muhtemel olan altın suyuna batırılmış

Bir futbol uleması vakası daha.

Reis sana bir jenerik senaryo çiziyorum.

Galatasaray kulübü bu sezonu 6 veya 7. bitirdi diyelim. Transfer yapacaksın ama paran yok futbolcu satman lazım. Değerli asetlerden bi kaç tanesini elden çıkarman lazım. Sana göre Über yetenekli olan bu Nelsson isimli stoper arkadaşımızı Hangi kulübe ve kaç paraya satabilirsin veya alan olur mu?
Yetenek geliştirme ve potansiyeline ulaştırma nasıl olduğunu anlat; bende bu soruna cevap vereyim.

Geri
Üst Alt