Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sıkıntı orada zaten sen bu adamın gelişebileceğini ve potansiyeli olduğunu düşünüyorsun. Ben ise bu adamın Galatasaray kulübüne atılan 7.5 milyon euroluk bir kazık olduğunu düşünüyorum. Bu adam 7.5 değil de mesela boey gibi 1.5-2 ye alınsa ona hiçbir sözüm yok.Ama euro olmuş 15-16 lira sen transfer sezonunda en çok para verdiğin oyuncundan gelişmesini bekleyeceksen transfer planlamanda sıkıntı var demektir. Bir de 7.5 milyon euro verdiğin adamı paraya ihtiyacın olduğu anda en kötü 6'ya satman lazım. O da yok.Bu adama 5 milyon euro vercek kulüp varsa gideceği yere sırtımda taşımazsam namerdim.Yetenek geliştirme ve potansiyeline ulaştırma nasıl olduğunu anlat; bende bu soruna cevap vereyim.
Elimizde mevcut 3 stoper var iken sezon başı bu adamı almayıp buna vereceğimiz parayı çift yönlü oynayabilen sağlam bi 6 numaraya gömseydik şu anda neredeydik? Terim kovulurmuydu? Takım bu hallere düşermiydi? Teşekkürler.gs taraftarına futbolcu ile ilgili yorum yaptırmamak lazım
hayat hiçbir zaman varsayımlarlaElimizde mevcut 3 stoper var iken sezon başı bu adamı almayıp buna vereceğimiz parayı çift yönlü oynayabilen sağlam bi 6 numaraya gömseydik şu anda neredeydik? Terim kovulurmuydu? Takım bu hallere düşermiydi? Teşekkürler.
hayat hiçbir zaman varsayımlarla
olsaydı, bitseydi ile geçmez
belki de orta saha geldiğinde daha kötü durumlar olacaktı
durum bunu gerektirmiş bunlar olmuş
rica ederim
Bundan daha kötü durum görmedim ben reis.hayat hiçbir zaman varsayımlarla
olsaydı, bitseydi ile geçmez
belki de orta saha geldiğinde daha kötü durumlar olacaktı
durum bunu gerektirmiş bunlar olmuş
rica ederim
tarihte ne olmuşsa, öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuşturkaderci misin
doğrudur, aslında gördük ama şu anı yaşadığımız için böyle geliyor da olabilirBundan daha kötü durum görmedim ben reis.
tarihte ne olmuşsa, öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur
demiş karl marx
böyle düşünüyorum
eğer incelersen kadercilik alakası olmadığını anlarsın
Saldır Galaaaatasaray.Lay lay lay
Futboldan anlayan kardeş takımda şuan para olmadığı için transfer yapamıyoruz. Bu adamı satışa çıkaralım mevcut durumda alacak kulüp bulabilecen mi? yaz transfer döneminde en yüksek bonservis bedelini verdiğim oyuncunun gelişmesini niye beklicem? ne kadar gelişebilir? 7,5 milyon euro bir stoper için çok çok iyi para Bu herif bi b...k yapamıyor savunmada sürekli arkasına adam kaçırıyor üçüncü lig takımının oyuncusunu arkasına kaçırdı yakalayamadı bu mu kalite? Adam da hız yok sürekli duruş hatası yapıyor ikili mücadelelerde temaslı oynayamıyor.Agresiflik yok. Ramos'un ayak tırnaklarındaki mantar olamaz zaten öyle bişey bekleyen yok.Marcao'nun %50'si kadar performansı yok. Kapanan savunmada iyi işler yapan vasat bi stoper bizim forumdaki ulemaların içi gidiyor o yüzden.Bu adamı kötüleyen net futboldan anlamıyordur. Birkaç eksiği var ama zaten klişe gibi oluyor fakat bu seviyede olmazdı. Bu seviyede onları geliştirip üst seviyeye çıkacak. Biz o seviyeyi artıracak seviyedeyiz.
Gelen herkes Ramos bekliyor sanırım. Önlerinde net bir 6 numara ve oyunu çift yönlü oynayabilecek 2 tane os olsa kolay kolay gol yemeyiz Nelsson - Marcao tandemi ile. Tabii bunlara bek ve kaleci faktörü de giriyor. İyi işleyen bir takımda muhteşem olur.