# Victor Nelsson

Valla kimse kusura bakmasın ne arkası ne önü ne sağı ne solunda topçu olmadan maldini yi koy maymun ederler. İsmail cipe ve on libero berkanla sol defansta yapacağı maksimum bu kadardı. Sağında nerdeyse ilk maçına çıkan heyecanlı ışık kaan, sonra dan oyuna giren canlı bomba luyindama, solda omer bayram yani ne bekliyorsunuz bu çocuktan anlamıyorum yemin ederim.

Bu herifi ışıtan gün mü almış

Bu adam olsaydı böyle biter miydi bu maç cidden sizce?

Les falan degil gayet derli toplu bi stoper..30 lu yasinda gibi akli basinda oynuyo fakat her sstroeprimizi oldugundan kotu ve daginik gosteren 6 no eksikliği oluyo..Hocbir zaman ilimci mudahaleye gidemiyolar çünkü 6 no yok hep direk karsiliyolar buda olduklarindan zayif gosteriyo..Fenerde kim min jae direk karsiladigi her pozisyonda elek oluyo ama genelde ikinci kudahaleye gidip sekeni topluyo kale onunde kral oluyo..

Kerem başka bir seviyeye çıktı onu ayrı bir noktaya koyuyorum ama onun haricinde takımdaki varlığı en kritik olan adam Nelsson gibi şu ana kadar. Sanki onun olmadığı her maçta yenilmeye mahkum gibiyiz

Alpaslan gelen her pozisyonda inanılmaz riskli saçma sapan müdahaleler yaptı, Nelsson olsa bu maçta o pozisyonlarda tehlike bile oluşmayabilirdi

Kerem başka bir seviyeye çıktı onu ayrı bir noktaya koyuyorum ama onun haricinde takımdaki varlığı en kritik olan adam Nelsson gibi şu ana kadar. Sanki onun olmadığı her maçta yenilmeye mahkum gibiyiz

Alpaslan gelen her pozisyonda inanılmaz riskli saçma sapan müdahaleler yaptı, Nelsson olsa bu maçta o pozisyonlarda tehlike bile oluşmayabilirdi
Marcaonun arkasini bile topluyor. Bu takimda iyi oyuncular var ama böyle kaleci orta saha ile nereye Kadar?

Bundan stoper olmaz.Geldiğinden beri kafa topu alamıyor.Agresifliği yok.Pas yapıyormuş da bilmem ne arkadaş stoper önce savunma yapacak.

Kazanılan hava topu mücadelesi 3.9 (69%) = Nelsson

Marcao 1,9 ve 64%

Yav kardeşim ben bu herifi gelip çıktığı ilk maçtan beri beğenmiyorum.Eski yorumlarım da mevcut.Benim futbol anlayışıma göre nelsson'dan büyük takım kalibresinde stoper olmaz.Adamın tam yapabildiği hiç bişey yok pas dışında.Hızı yok kafa topu yok bu nasıl stoper.

Prime Luyindama'nın sol bacağı etmez.

Geri
Üst Alt