Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.457
- 2.257
- 1.198
Yürü lan kereste
Futbol bilgin koca 0. Ayrıca şu an stoperi nelsonn toparlıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürü lan kereste
Kardeş burada adamın istatistikleride paylaşılıyor. Adam ligde hava topunda gayet iyi istatistikleri var. Laf olsun torba dolsun diye mesaj atma yahuBundan stoper olmaz.Geldiğinden beri kafa topu alamıyor.Agresifliği yok.Pas yapıyormuş da bilmem ne arkadaş stoper önce savunma yapacak.
O zaman bana denk geliyor hep hava toplarına kötü çıktığı anlar.Ya da savunma arkasına kaçırdığı adamlar. Fazla maç izlemedim bu sene Terim sağolsun.Ama her maç da bu herifin bir iki tane hatası var.Uyuşuk stoper sevmiyorum.Mıy mıy savunma yapıyor.Stoper sert olacak biraz sonra hızlı olacak bu herif nasıl bir oyuncu ben çözemedim.Kardeş burada adamın istatistikleride paylaşılıyor. Adam ligde hava topunda gayet iyi istatistikleri var. Laf olsun torba dolsun diye mesaj atma yahu
Gayet başarılı çocuk. Dahada iyi olucaktir. Hatta bu mactada en iyi oyuncumuz sayılır. İyi bir gozlemci değilsin. Kendini bu kadar zorlama bence.O zaman bana denk geliyor hep hava toplarına kötü çıktığı anlar.Ya da savunma arkasına kaçırdığı adamlar. Fazla maç izlemedim bu sene Terim sağolsun.Ama her maç da bu herifin bir iki tane hatası var.Uyuşuk stoper sevmiyorum.Mıy mıy savunma yapıyor.Stoper sert olacak biraz sonra hızlı olacak bu herif nasıl bir oyuncu ben çözemedim.
Kardeşim inşallah ben iyi bir gözlemci değilimdir.Sezon başındaki maçlarda cicildau'yu renktaşlar öyle bir övdü ki sanırsın Hagi'yi tekrar oynatıyoruz.Adamı izledim bildiğin hayalet maç boyunca dedim ikinci belhanda'yı almışız hayırlı olsun yazdım diye beni cicildau'nun konusundan attılar.O konuya yorum yazamıyorum şu anda yazabilsem yorumumu alıntılayıp Belhanda'ya haksızlık etmişim özür dilerim yazacağım.Gayet başarılı çocuk. Dahada iyi olucaktir. Hatta bu mactada en iyi oyuncumuz sayılır. İyi bir gozlemci değilsin. Kendini bu kadar zorlama bence.
bak hala!bozmaya mı başladı ne
terimci olabilir
Sen kafayı yemişsin üstat.Galatasaray seviyesinde degil. Luyindama eski Luyindama olsa forma sansi bulamaz.
Gelgelelim yaptigimiz les transferler arasinda en iyisi bu gibi duruyor
Yerine Semih Kaya oynasa bir şey fark etmez. 7 milyon zarar olmamış olurdu. Yanındaki adam çok iyi oynayıp sorumluluk alırsa sırıtmaz. Yanında Işık Kaan varken bile pasif kalıp her topu kaleye dönüyordu.