# Victor Nelsson

Bundan stoper olmaz.Geldiğinden beri kafa topu alamıyor.Agresifliği yok.Pas yapıyormuş da bilmem ne arkadaş stoper önce savunma yapacak.
Kardeş burada adamın istatistikleride paylaşılıyor. Adam ligde hava topunda gayet iyi istatistikleri var. Laf olsun torba dolsun diye mesaj atma yahu

Kardeş burada adamın istatistikleride paylaşılıyor. Adam ligde hava topunda gayet iyi istatistikleri var. Laf olsun torba dolsun diye mesaj atma yahu
O zaman bana denk geliyor hep hava toplarına kötü çıktığı anlar.Ya da savunma arkasına kaçırdığı adamlar. Fazla maç izlemedim bu sene Terim sağolsun.Ama her maç da bu herifin bir iki tane hatası var.Uyuşuk stoper sevmiyorum.Mıy mıy savunma yapıyor.Stoper sert olacak biraz sonra hızlı olacak bu herif nasıl bir oyuncu ben çözemedim.

Genç yaşına rağmen çok tecrübeli, takım aidiyeti yüksek karakterli,bu ligin üstünde bir stoper.En kotu aldığımız paraya satarız.Bence bu sene en başarılı transferimiz kendisi başka da iyi transferimiz yok zaten.

O zaman bana denk geliyor hep hava toplarına kötü çıktığı anlar.Ya da savunma arkasına kaçırdığı adamlar. Fazla maç izlemedim bu sene Terim sağolsun.Ama her maç da bu herifin bir iki tane hatası var.Uyuşuk stoper sevmiyorum.Mıy mıy savunma yapıyor.Stoper sert olacak biraz sonra hızlı olacak bu herif nasıl bir oyuncu ben çözemedim.
Gayet başarılı çocuk. Dahada iyi olucaktir. Hatta bu mactada en iyi oyuncumuz sayılır. İyi bir gozlemci değilsin. Kendini bu kadar zorlama bence.

Gayet başarılı çocuk. Dahada iyi olucaktir. Hatta bu mactada en iyi oyuncumuz sayılır. İyi bir gozlemci değilsin. Kendini bu kadar zorlama bence.
Kardeşim inşallah ben iyi bir gözlemci değilimdir.Sezon başındaki maçlarda cicildau'yu renktaşlar öyle bir övdü ki sanırsın Hagi'yi tekrar oynatıyoruz.Adamı izledim bildiğin hayalet maç boyunca dedim ikinci belhanda'yı almışız hayırlı olsun yazdım diye beni cicildau'nun konusundan attılar.O konuya yorum yazamıyorum şu anda yazabilsem yorumumu alıntılayıp Belhanda'ya haksızlık etmişim özür dilerim yazacağım.
Nelsson içinde aynı yerdeyim adam Et mi Balık mı belli değil.Benim için stoper marcao ve formda bir Luyindamadır.Nelsson bu arkadaşların yanında anca yedek olur.Biz bu adama 7.5 milyon euro para verdiysek soru işareti olmayacak.

Yerine Semih Kaya oynasa bir şey fark etmez. 7 milyon zarar olmamış olurdu. Yanındaki adam çok iyi oynayıp sorumluluk alırsa sırıtmaz. Yanında Işık Kaan varken bile pasif kalıp her topu kaleye dönüyordu.

Bugün ilk 30 dakikadan 2-0 geriye düşüyorduk kendisi olmasa, hala bilmemneli Semih diyorlar 😂Haftalardır Marcao'nun arkasını toplaması da cabası.Kerem'le birlikte ayakta duran tek kişi olduğu için teşekkür ediyorum.

Kötü oyuncu değil ama biz bunu 7 milyon Euro’ya aldığımız gün bu yılı şekillendirdik. Yerine daha düşük maliyetle Kaan Ayhan gelirdi

Ulan bunu da abarta abarta stam yaptınız başımıza. Gayet sıradan bir stoper. Galatasaray SK defasında tek "kaliteli" futbolcu var o da Marcao.

Galatasaray seviyesinde degil. Luyindama eski Luyindama olsa forma sansi bulamaz.

Gelgelelim yaptigimiz les transferler arasinda en iyisi bu gibi duruyor

Adamlar Nellson'u beğenmeyip Luyindama övüyorlar. Luyindama hücum futbolu oynayan takımlar için tam bir balon stoperdir.

Semih Kaya’ya benzetenler var ama cidden bazı hareketleri aynı Semih. Sırf sarışınlık olayı değil zıplayarak kafa vurması topu taca bırakması falan bazı hareketleri aynı Semih

Geri
Üst Alt