- 1 Mayıs 2018
- 57.677
- 48.478
- 3.873
heryerinden opuyorum badir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki haftadır muazzam oynuyor ama 7.5 milyonu haketmek için her hafta böyle oynamalı minvalinde bir mesaj bekliyorum.@Umut Şimşek gelir mi?
İki haftadır muazzam oynuyor ama 7.5 milyonu haketmek için her hafta böyle oynamalı minvalinde bir mesaj bekliyorum.
Sonra da hata yapması için pusuya yatar.

Rize'nin ikinci golüne bakın hava topunda nasıl ezildi. Sıradan adamları yüceltmeye devam edin. Takımda oyuncu yokken 7 milyona stoper alındı.

Rize'nin ikinci golüne bakın hava topunda nasıl ezildi. Sıradan adamları yüceltmeye devam edin. Takımda oyuncu yokken 7 milyona stoper alındı.
geldiler
saniyeleri inceliyorlar ancaFazla kudurtmuşsun yavgeldilersaniyeleri inceliyorlar anca
Luyindama'yla devam etseydik ligin dibine demir atmıştık şu an.Rize'nin ikinci golüne bakın hava topunda nasıl ezildi. Sıradan adamları yüceltmeye devam edin. Takımda oyuncu yokken 7 milyona stoper alındı.
Senin söylediğin kelimeyi yine unuttum özgüven ile ilgili olanFazla kudurtmuşsun yav