# Victor Nelsson

FN1GHTXWYAAWoqz

Benim "Kaptan" anlayışıma cuk oturuyor.

Hırslı, karakter koyan, korkusuz, arkadaşlarını ve tribünleri ateşleyen, belli bir standart oyunu olan.

Seneye kaptan olarak maçlara çıkmalıdır.

nordic kardesim bastan beri sana olan nacizane gozlem gorusumden * bir milim sapma olmadi.
nazar degmesin ayagina tas degmesin...

bugunku galibiyette ofansif olarak kerem. defansif olarak victor nelsson ve marcao takimi ayakta tutan ayaklardi.... victor gizli kaptan ve lider idi bu macta olsun sezon genelindeki cogu macta olsun. ki , aldigimda kendisine yonelik *ilk sayfalardaki nacizane gozlem yorumumda da *bu yonune ozellikle vurgu yapmistim. liderlik ruhu,soguk kanliligi ve macin icinde 90 dakika olmasina dair...

aldigimizin iki uc misline satisi kolay olur demistim. ilk mesajimda da dedigim gibi ; elimde olsa cok uzun vadeli takimda tutarim.....

barca macinda da benzer performansin devamini sergileyerek gonullerde bir kez daha taht kuracagini bekliyorum,inaniyorum ve de guveniyorum.

yuruyedur nordic king.

Orta saha alinsaydi demistim, yine konumuz da halkiyiz ama iyiki alinmis.

Cidden bu adam daha 23 yaşında. Tam bir kaptan. 5 yıla yayılmış ödeme planıyla bu özelliklerde bu yaşta bir futbolcuyu almak başarıdır. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık.

Tek eksiği hız. O olsaydı da alamazdık. Savunmayı öne kuran takımlarda top seviye oynamaz gibi ama İtalyan ve PL orta seviye takımlarında oynayabilecek bir oyuncu olacak. Müthiş karakter.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

O gereksiz çekmenin başka açıklaması yok. Güvenimi kaybettim o pozisyon sonrası Nelsson'un beynine. Belli ki aklı çalışmıyor. Orada hakem penaltı çalsa ne yapacaksın? O zamanda ağzınız açık gülecek miydiniz? Yetenekli olması beyin fonksiyonlarında sorun olmadığı anlamına gelmiyor işte. Abi hala sinirim geçmedi ya. neden çeker bir stoper 90+3'te rakibini. Hayır o değil derbilerde çok verildi bu tarz penaltılar daha önce onu da biliyoruz.

Geri
Üst Alt