# Victor Nelsson

nordic kardesim bastan beri sana olan nacizane gozlem gorusumden * bir milim sapma olmadi.
nazar degmesin ayagina tas degmesin...

bugunku galibiyette ofansif olarak kerem. defansif olarak victor nelsson ve marcao takimi ayakta tutan ayaklardi.... victor gizli kaptan ve lider idi bu macta olsun sezon genelindeki cogu macta olsun. ki , aldigimda kendisine yonelik *ilk sayfalardaki nacizane gozlem yorumumda da *bu yonune ozellikle vurgu yapmistim. liderlik ruhu,soguk kanliligi ve macin icinde 90 dakika olmasina dair...

aldigimizin iki uc misline satisi kolay olur demistim. ilk mesajimda da dedigim gibi ; elimde olsa cok uzun vadeli takimda tutarim.....

barca macinda da benzer performansin devamini sergileyerek gonullerde bir kez daha taht kuracagini bekliyorum,inaniyorum ve de guveniyorum.

yuruyedur nordic king.
Mohammedin hakkını yemeyelim bence, golleri şapkadan çıkartan kendisi.

O gereksiz çekmenin başka açıklaması yok. Güvenimi kaybettim o pozisyon sonrası Nelsson'un beynine. Belli ki aklı çalışmıyor. Orada hakem penaltı çalsa ne yapacaksın? O zamanda ağzınız açık gülecek miydiniz?
Penaltı falan değil Doğukan bey.Her korner atışlarında rakipler birbirini tutar.İtme yok çekme yok, kendini ahlaksızca yere atan bir oyuncu var.

Aklı çalışmıyor falan çok yakışıksız cümleler.

Penaltı falan değil Doğukan bey.Her korner atışlarında rakipler birbirini tutar.İtme yok çekme yok, kendini ahlaksızca yere atan bir oyuncu var.

Aklı çalışmıyor falan çok yakışıksız cümleler.
Adam resmen formaya yapışıyor çekiyor. Penaltı olsun ya da olmasın benim oyuncuma yapılsa o hakemin anasına avradına küfrederim.

Adam resmen formaya yapışıyor çekiyor. Penaltı olsun ya da olmasın benim oyuncuma yapılsa o hakemin anasına avradına küfrederim.
Adil şartlar altında rakibin maçı 9 kişi ve 4-0 geride devam etmesi gerekiyodu.Maçı kazanmamız gözünüzü boyamış sanırım.

Siz yine de kimsenin anasına veya avradına küfür etmeyin.

kafasının sıkıştığı pozisyonda yerde kalıyor sonra orta geleceğini anladığı an var gücüyle öne koşuyor. o an gelen ortada ofsaytı bozacağını düşündüğü için. pozisyon bittikkten sonra tedavi görüyor. müthiş vallaha müthiş. aradığımız ruh bu.
keske videosu olsa tekrarda göstermedi bein. maç içinde farkedenler olmustur

Geldiğinden beri çok iyi oynuyor. Hafif form düşüklükleri olsa da genele baktığınızda çok sağlam bir stoper. Özellikle yaşı düşünüldüğünde, elimizde büyük bir değer olduğunu görüyorum.

Kaptan olarak izlemek istediğim bir oyuncu.

Adil şartlar altında rakibin maçı 9 kişi ve 4-0 geride devam etmesi gerekiyodu.Maçı kazanmamız gözünüzü boyamış sanırım.

Siz yine de kimsenin anasına veya avradına küfür etmeyin.
Yav adil şartlarda mı mücadele ediyoruz bu ligde? Etmiyoruz işte sizin de dediğiniz gibi. Sırf bu yüzden bile bizim oyuncuların elinin ayağının rahat durması gerekiyor. Hadi onu geçtim Vida gelip Gomis'e aynı hareketi yapsa net penaltı derdi buradaki çoğu kişi. Buna da eminim. Tekrar söylüyorum. Bu adam çok kaliteli ama beyni duruyor belli ki bazı anlarda. Bu konuda da kimseyle tartışmam bugünkü penaltı pozisyonundan sonra.

FN1URUHXIAMeNJL

Geri
Üst Alt