# Victor Nelsson

Penaltı pozisyonu hariç iyiydi saçma sapan bir kart gösterdi hakem. Antalyalılar çok ağladı

Oyun içinde bazı şeyleri o kadar basit gösteriyor ki yokluğunda anlaşılır neler yaptığı. Bu adamdaki pozisyon bilgisi bu ligde hiç bir stoperde yoktur.

Şu adamın yeri kolay dolar diyenler nasıl maç izliyor inanılmaz. Nelsson'un oynadığı topu 5-6 milyona oynayacak topçuyu hayatta bulamazsınız kolay kolay. Sevilla enayi mi bazılarının dediği gibi 5-6 milyona adam almak varken 15 milyonu bu adam için gözden çıkartıyor.

- Ne boyu uzun ne de aşırı güçlü bir oyuncu ama hava toplarını siliyor süpürüyor.
- Sadece doğru pozisyon alarak her maç kaç tane pozisyonu engelliyor. 1500 IQ.
- Arkadaşlarının bile hatasını kapatıyor. Ama görebilmek için de biraz zeka lazım.
- Ayağı bi Marcao olmasa da bir stopere göre fazlasıyla iyi.

Giderse göreceğim ben o yazılan yorumları. Denayer ile filan kıyaslayan var bir de en çok ona gülüyorum.

S.O.S. veriyor alalim stoper ben isterim. Rekabet iyi olacaktir kendisi icin de. Simdilik ilk macin azizligi ve yaninda Boey olmasina veriyorum ama boyle devam edecekse Sevilla'yi arayip 15m'ye el sikisalim dedirtti

Yedigi sarinin da etkisi olabilir ama neyi begendiniz anlamadim. Bi ekstrasi yoktu is dusen birkac pozisyonda ise endise ettirdi

Şu adamın yeri kolay dolar diyenler nasıl maç izliyor inanılmaz. Nelsson'un oynadığı topu 5-6 milyona oynayacak topçuyu hayatta bulamazsınız kolay kolay. Sevilla enayi mi bazılarının dediği gibi 5-6 milyona adam almak varken 15 milyonu bu adam için gözden çıkartıyor.

- Ne boyu uzun ne de aşırı güçlü bir oyuncu ama hava toplarını siliyor süpürüyor.
- Sadece doğru pozisyon alarak her maç kaç tane pozisyonu engelliyor. 1500 IQ.
- Arkadaşlarının bile hatasını kapatıyor. Ama görebilmek için de biraz zeka lazım.
- Ayağı bi Marcao olmasa da bir stopere göre fazlasıyla iyi.

Giderse göreceğim ben o yazılan yorumları. Denayer ile filan kıyaslayan var bir de en çok ona gülüyorum.
Katiliyorum hocam. Ya ben denayer o bu yazanları anlamıyorum sonuç defansa adam bulmak değil ki böyle satılabilecek ve iyi adamlar bulmak. Bence bir çok oyuncu için yapılan şey eleştiri değil sosyal medyada ona buna sallama sporu

Geri
Üst Alt