# Victor Nelsson

Top ayağındayken luyindamamı daha kötü sen mi ikilemdeyim

Şu topu ayağında geveleme be adam

Kimse yazmiyor ama yedigimiz ikinci golu izleyin, defansif katkisi yok adamin.. Bu aralar dususte umarim gecicidir. Toparla kendini be Aslan.
böyle yorumlar beni gerçekten sinir ediyor küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum adam robot mu 1 tek hata yapma lüksü hiç mi yok adam muazzam oynuyor aylardır takımda ki en istikrarlı en sağlam adam biraz düşünerek tartarak yorum yapalım lütfen

Sezon başından beri taş gibi performansı vardı. Tüm maçlarda da oynadı. Düşüş yaşayabilir, çok normal. Kaan geldi, Emin çıkışta. Arada Nelsson yerine oynayabilirler.

böyle yorumlar beni gerçekten sinir ediyor küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum adam robot mu 1 tek hata yapma lüksü hiç mi yok adam muazzam oynuyor aylardır takımda ki en istikrarlı en sağlam adam biraz düşünerek tartarak yorum yapalım lütfen

Bok gibi mac oynadi bugun var mi kufur edecegin aslan parcasi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Nazar cikardi bugün abdulkerim ile

Galibiyet sonrası bence yarro bir yorum olmuş sn renkdasim

Olabilir ama yok kufur edecegim yok luyindama size luks biraz da meh. Forum sonucta burasi begenmiyorsa kendisi kendi eco chamberine cekilebilir arkadas

3/10 idi bugun Nelsson benim icin hakikkettrn son donemde kotu

Olabilir ama yok kufur edecegim yok luyindama size luks biraz da meh. Forum sonucta burasi begenmiyorsa kendisi kendi eco chamberine cekilebilir arkadas

3/10 idi bugun Nelsson benim icin hakikkettrn son donemde kotu

Çok kasmasina gerek olmayan bı maçtı aslında ama en çok emre bozdu bizim defans hattını. Hava topları konusunda bende şaşırmıştım gerçekten ama Ümraniye açık ara en çok hava topu alan ekipmis süper ligte. Emre çıktığında anında fabrika ayarlarına geri döndü defans dörtlüsü.

savunmada apoyla beraber kötüydü bugün olur öyle insanlık hali

Et istersen kufur ? Lafa bak sana mi soracagiz ne yazacagimizi. Robot mu diyor sanki sovduk adama, toparlan diyoruz 1 pozisyon degil 2-3 mactir eski formunun gerisinde adam. Uza simdi.

Victor Enok Nelsson.. Bu kez Abdülkerim öne çıktı ama sen yine harika oynadın. Bir insan geldiğinden beri nasıl her maç iyi olabilir? Kopenhagdan 7ye alarak soymuşuz resmen şuan resmen Danimarkalı Elit bir Stopere sahibiz ve sanırım Juventus veyahut EPL seni bekliyor
20230202_005335.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt