Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Bizdeki en istikrarsız dönemini yasiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle yorumlar beni gerçekten sinir ediyor küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum adam robot mu 1 tek hata yapma lüksü hiç mi yok adam muazzam oynuyor aylardır takımda ki en istikrarlı en sağlam adam biraz düşünerek tartarak yorum yapalım lütfenKimse yazmiyor ama yedigimiz ikinci golu izleyin, defansif katkisi yok adamin.. Bu aralar dususte umarim gecicidir. Toparla kendini be Aslan.
Sizin gibilere harbiden çok lüks luyindama bile çok sizeTop ayağındayken luyindamamı daha kötü sen mi ikilemdeyim
Şu topu ayağında geveleme be adam
böyle yorumlar beni gerçekten sinir ediyor küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum adam robot mu 1 tek hata yapma lüksü hiç mi yok adam muazzam oynuyor aylardır takımda ki en istikrarlı en sağlam adam biraz düşünerek tartarak yorum yapalım lütfen
Ligin en iyi hava topu alan ekibiyle oynadık. Şaka degil, istatistikler bunu gosteriyorHava toplarında çok kötüydü bugün.
Top ayağındayken kanser etmesi hariç nelsonu sever ve beğenirimSizin gibilere harbiden çok lüks luyindama bile çok size
Galibiyet sonrası bence yarro bir yorum olmuş sn renkdasimBok gibi mac oynadi bugun var mi kufur edecegin aslan parcasi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Galibiyet sonrası bence yarro bir yorum olmuş sn renkdasim![]()
Çok kasmasina gerek olmayan bı maçtı aslında ama en çok emre bozdu bizim defans hattını. Hava topları konusunda bende şaşırmıştım gerçekten ama Ümraniye açık ara en çok hava topu alan ekipmis süper ligte. Emre çıktığında anında fabrika ayarlarına geri döndü defans dörtlüsü.Olabilir ama yok kufur edecegim yok luyindama size luks biraz da meh. Forum sonucta burasi begenmiyorsa kendisi kendi eco chamberine cekilebilir arkadas
3/10 idi bugun Nelsson benim icin hakikkettrn son donemde kotu
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
böyle yorumlar beni gerçekten sinir ediyor küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum adam robot mu 1 tek hata yapma lüksü hiç mi yok adam muazzam oynuyor aylardır takımda ki en istikrarlı en sağlam adam biraz düşünerek tartarak yorum yapalım lütfen

kaptan kerem