# Victor Nelsson

Yazıklar olsun. Sadece yürüyor.

Takımı bırakmış. Kenarda otur oynamayacaksan.

Son haftalarda oynadığı rezil oyun sayesinde bir sezonluk şaheseri rezil etmek üzere

Topu oyuna sokamaması tek eksiği diyorduk ama çok daha fazlası varmış.

Son haftalardaki performansını Sadık Çiftpınar'a benzetiyorum. Ceza sahası içindeki adamın formasının içine girmesi gerekirken geride duruyor, rakip topa vururken seyrediyor.

3. golün tekrarını bile izlemedim ama nasıl vurdurmayı başardı o açıdan gerçekten

Tanıyamadım son 3 haftadaki haliyle oynayabileceği en iyi kulüp biziz.Herkesde bir gerileme var ama sendeki büyük dostum.Heşe topu son dakikalarda dönüp dönüp öusleraya atman yok mu öncesinde 20 saniye ayağımda tutup sonra geri musleraya atıyorsun.İleri dürt en yakınına ver yokmuş kimse şişir ileri dönme geri olmuş son dakika

Abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Marcao çok daha özel bir futbolcuydu şahsi fikrim.

Büyük form düşüklüğü vs yok sol bek adekugbe ile Abdüllerim baya kötüler son maçlarda.ayrıca 3.golde ne hatası vardı açıyı daralttı işini yaptı muslera yeterince kapatamadı.
Ezber ve duygusal yorumlar yapılmış olumsuzluklar pompalanmış ama hepsi hikaye nelson büyük topçu ve bizi şampiyon yapacak inş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durdu durdu sezon biterken sıvamaya geçti, önce Diagne sonra Aboubakar tarafından maymuna çevrildi. Ben anlamıyorum, her topçuda aynı anda bu kadar gevşeme nasıl olabilir? Çoğu ekipler son düzlükte vites yükseltirken bizimkiler iyice raydan çıktılar, konsantrasyon falan hak getire.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonu satılmalı piyasası varken ama aşırı rakamlar beklemiyorum 15 veren varsa satarım ayağı iyi değil oyun kuramıyor tamam ben deniyorum os gibi ayağı olsun ama ayağına geldi mi acemi topçular gibi geveliyor

Geri
Üst Alt