# Victor Nelsson

Olmaz o futbolcuyu da düşüneceksin, nelsson'dan istedigimiz verimi aldık ve satilmasi lazim. Kendisi de gitmek istiyor böyle yaparak oyuncuyu da küstürürsün ve sonra gelecek vaad eden genc oyuncular sana gelmez
Katilmiyorum, biz onu ucuza almadik malum 7 milyon euro verdik sirf bonservisine. Baska bir ulkede oynamis olsaydi suan isteyen kuluplere 35-45 cekerlerdi. Nelsson'da bu durumdan haberdar ve illa gitmek istedigi yonde yorumlara katilmiyorum cunku oyle bir beyani yok , ne de oyle bir davranis gorduk kendisinden. Sen onu ucuza salarsan asil o zaman diger oyunculara kotu bir mesaj vermis olursun yine Galatasaray'in oyuncusunu ucuza saliyorlar diye.

Adamın kontratında kapı gibi 25 bedeli var.

25 altına satışa her türlü karşıyım. 19 veren 25 de verebilir çok rahat, hele hele İngiliz ise hayli hayli verebilir.

Kendine iyi bak oralar hep serin ve yağışlı olur üşütme olur mu, inşallah bir gün yollarımız tekrar kesişir.

22 versinler sonraki satıştan yüzde 10 alalım

70-80'e transfer yaparsa 7-8 gelir

Böylece 30'a tamamlamış oluruz

Arsenal Tham, yavsak aston villa ve bvb. 25 olur bu

Gittigin yerde mutlu olursun umarim. Dunyalari hak ediyorsun

Bizim takimin kankiler grubunda degil gibi geldi bana. Florya'da kutlamalarda kenarda duruyodu bi uzulmustum gorunce. Taraftar da o gece bir suru kekonun adina ozel tezahurat yapti da krala bir tezahurati cok gordu

O pazu bandini bir kere giyseydin keske. Neyse kismet degilmis. Yakin tarihimizin en zeki topcularindan

1686650711693.webp

Geri
Üst Alt