# Victor Nelsson

adilik mi ediyor daha uyananamış mı anlayamadım

Bizdeki en kötü maçlarından biriydi herhalde

Nellson çok iyi bir oyuncudur ama kafası burada değilse çok uğraşmanın faydası yok, zararını bugün gördük, hata olabilir ama kafa topları canavarı bu adam, rakip hepsini topladı.

vücut dili ve bugünkü performansı formsuzluk ile açıklanacak gibi değil. profesyonellikten çok uzak hareketler , kötü düşünmek istemıyorum ama maçı bilerek satsa daha kötü performans veremezdi. 3'e 5'e bakmadan hemen gönderilmesi gerekiyor.

Sevene, hayranı olana lafım yok, saygı duyuyorum. Lakin şahsi bir yorum yapacağım. Ben Marcao'yu izlerken 10 kat daha fazla zevk alıyordum. Marcao'nun bizden gittikten sonra Sevilla'da bir şey yapmadığını biliyoruz o ayrı. Ama bu adam bana Marcao'yu izlerken aldığım özel futbolcu hissini vermiyor. Belli bir standartı olan biri, kötü oyuncu tabiki diyemem ama abartıldığı kadar da harika bir futbolcu değil sanki. Mesela Boey de Marcao'da olduğu gibi bana özel futbolcu hissi veriyor.

Tamam kötüydü ama bunun gitmek istemesi ile alakası yok; geçen sene de başlarda böyleydi hatta daha kötüydü.

Valla yakışmadı bu performansı kendisine

Herşeyi geçtim tamam kötü performans gösterebilirsin

Ama kafa olarak maça çıkmamayı kabul edemem

Geçen sene de böyleydi, transfer dönemlerinde kafa karışıklığından dolayı konsantre olamıyordu.

oynamaya gönlü yoksa göndermek lazım yoksa elde patlar.

Yav ilk kez izliyor gibi garip yorumlar yapmayı ne zaman bırakacaksınız?

Geçen sene de sevilla mevzusu kapanana kadar bildiğimiz nelson değildi.Mevzu kapandı uçuşa geçti.Bian önce karar vermeli

Geri
Üst Alt