# Victor Nelsson

Iyi bir rakip olsa elenmistik. Iyi oyuncu kotu oyuncu gectik. Once karakter olacak

Boyle oynarsa kimse almaz yalniz . Yaptığında mantık yok.

Geçen sene de böyleydi transfer döneminde kafası karışıyo adamın.Bu sene geçen seneden farkı ŞL elemesi var yanlız telafisi yok.Rövanş maçında da aynı bu şekilde sarhoş gibi çıkarsa Emin'i oynatmak lazım

Birazda kendini sorgulamalı. Ayağı iyi değil bazen çok bomba paslar atıyor. Artı sen daha kendi milli takımında düzenli oynayamıyosun

Yav rakip hazır ve oyun planları belli kapanıp savunma arkasına atlet oyuncularını koşturdular. İlerde bin tane top kaptırırsak illa ki hata yapacak stoperler. Geride iki adam bırakıp topyekün hücum edelim bin tane top kaptıralım ama stoperler hiç hata yapmasın diye bir dünya yok.

Durumu netlesmeli ve kesinlikle kalmalı herzaman söylüyorum benzer kalitede stoper bulmak çok zor

klavyeye oturup yorum yapanlar görüyorum.

handsome-millennial-man-typing-on-laptop-computer-while-standing-at-table-in-home-office.jpg

Ayakta yapilsa daha mi iyi?

Nelsson iyi hoşsun seni de severim ama bu maçtaki haline neydi öyle ya. Gitmek istiyorum diyorsan gönderelim ama bu şekilde oynayarak saçma sapan tavırlarla gidersen seni hiç iyi anmaz bu taraftar bilesin. Kuzeyli adam bunları yapmaz kendine gel meramın da neyse anlat çözüm bulalım.

Servet Çetin sandınız heralde maç satacak falan. Geldiğinden beri ilk defa bir maçta bariz kötüydü o kadar. Takımın hala en güvenilir oyuncusu gözümde.

Yav adam kötüydü tamam da saçma sapan salak salak yorumlara da lüzum yok.

Geri
Üst Alt