Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.794
- 19.400
- 2.193
Bu kadar mı gitmeyi istiyor? Yok yani sezona müthiş kötü başladı her maç devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence suçlusu stoperler değildi. Takım savunmasında kanatlarda hep +1 oynadılar. Biz buna önlem almadık. Maçın sonlarına doğru o önlemi aldık kaleye gelemediler.Bu ne yaw. Bugün nöbete gelip kardeşim ne Ramos'u falan yazacaktım. Artık DERHAL istiyorum Ramos'u yarından tezi yok ekibimize katılmalı. Soğuk havaları sevmiyor diyedir umarım. Sezon başından beri kötüydü ama bu maç tam sahanın ortasına patır patır sıçma show vardı
Birincil sorumlu kesinlikle kendisi değildi ama neredeyse her iş düştüğünde de sıçmaz ki bir oyuncuBence suçlusu stoperler değildi. Takım savunmasında kanatlarda hep +1 oynadılar. Biz buna önlem almadık. Maçın sonlarına doğru o önlemi aldık kaleye gelemediler.
Bir de bizim oyun düzenimizde de problem var onun da etkisi oluyor. Boey defans hücum arası mekik dokurken destek veren olmuyor yalnız kaldığı için dizilişimiz değişiyor pozisyon verebiliyoruzNelsson gayet iyi stoper, 2 tane kötü maç oynaması bunu değiştirmez.
2 maç kötü oynayan herkesin yerine adam alalım kafasından taraftar acilen vazgeçmeli.
4 kişi hatta 3 kişi defans yaptı dün kankaBir de bizim oyun düzenimizde de problem var onun da etkisi oluyor. Boey defans hücum arası mekik dokurken destek veren olmuyor yalnız kaldığı için dizilişimiz değişiyor pozisyon verebiliyoruz
Bu ne yaw. Bugün nöbete gelip kardeşim ne Ramos'u falan yazacaktım. Artık DERHAL istiyorum Ramos'u yarından tezi yok ekibimize katılmalı. Soğuk havaları sevmiyor diyedir umarım. Sezon başından beri kötüydü ama bu maç tam sahanın ortasına patır patır sıçma show vardı