# Victor Nelsson

Bu ne yaw. Bugün nöbete gelip kardeşim ne Ramos'u falan yazacaktım. Artık DERHAL istiyorum Ramos'u yarından tezi yok ekibimize katılmalı. Soğuk havaları sevmiyor diyedir umarım. Sezon başından beri kötüydü ama bu maç tam sahanın ortasına patır patır sıçma show vardı

Bu ne yaw. Bugün nöbete gelip kardeşim ne Ramos'u falan yazacaktım. Artık DERHAL istiyorum Ramos'u yarından tezi yok ekibimize katılmalı. Soğuk havaları sevmiyor diyedir umarım. Sezon başından beri kötüydü ama bu maç tam sahanın ortasına patır patır sıçma show vardı
Bence suçlusu stoperler değildi. Takım savunmasında kanatlarda hep +1 oynadılar. Biz buna önlem almadık. Maçın sonlarına doğru o önlemi aldık kaleye gelemediler.

Bence suçlusu stoperler değildi. Takım savunmasında kanatlarda hep +1 oynadılar. Biz buna önlem almadık. Maçın sonlarına doğru o önlemi aldık kaleye gelemediler.
Birincil sorumlu kesinlikle kendisi değildi ama neredeyse her iş düştüğünde de sıçmaz ki bir oyuncu

Aşırı panikti, pasları dağınıktı, güven vermedi, havada ezildi, bol bol top sektirdi, yanından pek çok defa geçildi gidildi vs.

Ne zaman Boey kötü görünse, Nelsson da kötü oynuyor. Nelsson’un defolarını ortaya çıkarıyor.

Peki neden böyle oluyor? Bu sezon başka bir maçta daha biz dünkü görüntüyü gördük. İlk zalgiris deplasmanı… Boey ve Nelsson yine çok kötüydü. Önünde yine Yunus, ortada Berkan-Sergio vardı.

Üstelik Yunus bu maçta iyidi ama rakip takibi kötü, orta alanın bitik olduğu maçta defansif olarak çok aksıyor. Bir kanatta Kerem, Diğer kanatta Yunus… Orta alanda Torreira yokken olmuyor işte

geldiğinden beri ilk defa bir maçta sövdüm buna. Kendinden 15 cm kısa adama kafa topu verdi golü yiyorduk az daha şaka gibi olay. Zalgiris maçında da felaketti ses etmedik. Okan'ın yüzde elli topla oynamayı geçemeyen gegenpressingimsi oyununa uymayan bir stoper maalesef. Ne oyun kurulumunda var ne önde baskı da savunma çizgisini öne çektirtiyor.

Şu gerçeği de kabul edelim ki bugün dünyanın hiç bir takımı eşit mali koşullarda Ramos ve Nelsson tercihinde tereddütte kalmaz tamamı Ramos derdi. Yine de kalmasından yanayım ben ama illa gideceğim demiyorsa.

Adam baskı altında 3. amatör küme topcuları gibi eli ayağına dolaşıyor.Ortalama bir avrupa takımı bile bu halde ki stoperi almak istemez.

Zalgiris macinda da o siyahi forvete hava topunda ustunluk kuramıyordu. gecen sezon ki nelssonla alakası yok

Bizimkilerin nelssona belli ki guvenmiyor o yuzden ramosun adı dolanıyor.

Nelsson gayet iyi stoper, 2 tane kötü maç oynaması bunu değiştirmez.

2 maç kötü oynayan herkesin yerine adam alalım kafasından taraftar acilen vazgeçmeli.

Nelsson gayet iyi stoper, 2 tane kötü maç oynaması bunu değiştirmez.

2 maç kötü oynayan herkesin yerine adam alalım kafasından taraftar acilen vazgeçmeli.
Bir de bizim oyun düzenimizde de problem var onun da etkisi oluyor. Boey defans hücum arası mekik dokurken destek veren olmuyor yalnız kaldığı için dizilişimiz değişiyor pozisyon verebiliyoruz

vücut dili ramos ramos diyorsunuz gelsin de ramosunuz sizi kurtarsın şeklinde! ilk defa böyle formsuz görüyorum kendisini.

Bir de bizim oyun düzenimizde de problem var onun da etkisi oluyor. Boey defans hücum arası mekik dokurken destek veren olmuyor yalnız kaldığı için dizilişimiz değişiyor pozisyon verebiliyoruz
4 kişi hatta 3 kişi defans yaptı dün kanka

6-7 tane hücumcuyu sürekli 3 kişiyle karşı karşıya bıraktık, buna dağ dayanmaz

Orta saha bomboştu dün kendisini eleştirmek doğru olmaz o yüzden ama ta anasının nikahından atılan random uzun pasların hepsini arkasına geçirdi ciddi bir kötü işaret bana göre.

Tamam takım halinde döküldük savunmada eyvallah da sen de bu kadar rezil oynayan bir adam değildin be Nelsson, ne oldu neden yüzün bu kadar asık, neden bu kadar isteksiz ve yüreksiz oynuyorsun, gitmek istiyorsan buyur git, ama şunu bil ömrü hayatın boyunca oynayabileceğin en büyük takımda oynuyorsun farkında değilsin bence.

:)

Nelsson kalsın kalmasın gerekiyor bize böylesi bir oyuncu. Hedefin büyükse ona göre isimler alırsın. Bu arada Abdül ve Nelsson ile CL’de en fazla gruplarda mücadele verirsin. Yeterli olur demiyorum. Mücadele verirsin.

Geri
Üst Alt