# Victor Nelsson

Kotuydu ama dun savunma anlaminda kim iyi bi mac cikardiki kotu oynama hakkida var bence fakat her topa dan dun vurma gozunu seveyim tamam oyun kuracak pas kaliten yok ama ayaksiz gibide davranma allah askina

Bu adam geçen sene istikrarlı bir şekilde iyi oynadı, şu anki formsuzluğu sezon başı ve kafasının karışık olmasından kaynaklı bence. Ayrıca Torreira yokken rakipler orta sahayı yürüyerek geçiyor. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle ilgili şüphem yok toparlayacaktır.

Vallah orta sahamız dün yol geçen hanı gibiydi.

FT hocamın son senesindeki gibi hissettim dün kendimi. Rakipler elini kolunu sallaya sallaya geçti orta sahayı. Galatasaray takımının orta sahası böyle kolay mat edilmemeli. Çok büyük sıkıntı yaratıyor orta saha böyle olunca geri dörtlü doğal olarak çok daha göze batıyor.

Yıllarca stoper oynamış birisi olarak, önleri bomboş bırakılan stoperlere fazla laf etmem ben dün için açıkçası. Rakam olarak az sayıda kalıyorsun bir kere üstüne gelen adamlara karşı.

Yok öyle 3-4 adamın savunma yaptığı bir takım, böyle bir şeyin iyi gitme ihtimali sıfır. Hadi Molde beceriksiz ön tarafta, biraz daha becerikli olsalar dün çok rahat 4-5 tane yerdik.

Kafası burada değil gibi bir hali var. Para ediyorken satılmalı bence.

Orta sahası boş olan takımın defasında Ramos oynasa ne yazar

Haksızlık ediyorsunuz stoper tandemimize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakip saha yerleşimi yüzünden hem beklere karşı hem de orta sahalarımıza karşı hep +1 kaldı, Torreira da olmayınca herkes olduğundan kötü gözüktü. Trabzon maçında da kusursuz oynadı Nelsson.

Bizim takim boyu cok genis oldu icin her bölge arasinda bosluklar olusuyor , birde defans hatti neredeyse orta sahaya cekince rakip takim bir kontra yakalayinca en iyi stoper basarisiz durur bu oyun anlayisinda.

O vakit stoper ciddi anlamda hizli olmasi gerek ki kontra yapan oyuncula basa bas mücadele edebilsin. Nelsson agir bir futbolcu degil belki ama hizli da degil. Onun icin Zalgiris macinda bu kadar zorlandik. Ramosun da Nelsson dan daha hizli olacagini hic sanmiyorum

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

düzgün oyna yoksa maç heyecanı ile sağlı sollu girişirim evlat demem.

vurmayin ama yeterli bulmuyorum. nelsson/abdül'den 1i oynamali, yanlarina saglam 1 stoper lazim. saiss gelebilir bu arada (aspor)

Bu adamın sene başında gidebileceği belliydi herkes biliyordu.Bu sebeple mutlaka şakamdaki düşünülmüştür diyorum yanılmam inşallah.İkamesinin Ramos değildir inşallah.Aldığımız parayı para edebilecek birine yatırqlım

Gitmek istiyor salmak lazim ya yoksa istedigimiz rakami almayabiliriz.

Büyük ihtimalle bu maçtan sonra İngiltere Ligi'ne transfer olur.Haberlerde sürekli Notingham Forest'in istediği söyleniliyodu.Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalalım ve gittiği takımda destekleyelim..

Bizden gitmek isteyeni desteklemeyiz
:D
en-son-babalar-duyar-kadir-3.webp

Yine rezildin kardeş

Nedir bu panik havası bu hata tandansı anlamadım gitti

Kafa yerinde değil adam alabiliyorsak talibi varsa gönderilmeli. İyi adam ama aklı buradan uçmuş

Geri
Üst Alt