# Victor Nelsson

Buna sağlam bir rot balans lazım bir insan nasıl her müdahalede yere düşer. Ya çok kötü bir alışkanlık edinmiş ya da ciddi bir vücut denge problemi var.

Avrupa'da transfer sezonu kapanıp, akıbeti belli olduğunda , yani takımda kalırsa eski haline döner. Her sene aynı terane.

Dünkü maç Abdulden çok daha iyiydi .. Lakin kafasının karışık olduğu ortada ..İlginç bir herif asla prime Marcao kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ama sanki takimdaslik duygusu çok daha gelişmiş gibi.. Böyle herifleri kaybetmek domino etkisi yaratabilir diye çekiniyorum..Belki de Nelsonin satılma durumuna karsi bu açığı kapatmak için direk Ramos gibi başlı basina bir karakterle ilgileniyoruz..

Apo'nun bacak arasından geçen topa, ters yöne doğru giderken aniden dönüp müdahale etti. Bunu yaparken düştü diye dengesi yok falan denmiş ha? Bir sürü top karşıladığı ve gayet iyi oynadığı maçtan sonra dahi gelip bu saçmalıkları yazabiliyorsunuz. Gider de Ramos denen moruk gelir umarım.

Çocuk 2.5 yıldır burada, kötü oynadığı maç sayısı 3-4 falandır. İnsanı tuttuğu takımdan soğutursunuz ya.

Apo’dan seken topta adam terste kalıyor, zoraki dokunuyor ona hata diyen gitsin badminton falan izlesin.

Twittera çevirmeyin burayı.

Çok kötü başladı sezona, bu maç iyiydi.

Son maçıydı kralın muhtemelen

Güçsüzlüğün tanımı gibi adam, ama bugün iyi mudaheleler yaptı hakkını yememek lazım
15 20 veren varsa anında satmak lazım
Her pozisyonda yerdeydi dün.
Kritik çok müdahale yaptı ama niyeyse sürekli yere düştü.
Buna sağlam bir rot balans lazım bir insan nasıl her müdahalede yere düşer. Ya çok kötü bir alışkanlık edinmiş ya da ciddi bir vücut denge problemi var.
İyi stoperin en önemli özelliği maç bitene kadarki oyun konsantrasyonudur. Bu da Nelsson'da var Abdül'de yok. Anlayana.

Her zaman Fenerli taraftarlar ile bizim taraftarlarımızın arasında net kalite farkı var diyordum da fikrim keskin bir şekilde değişti bir iki aydır.

Çok basit herkesi yollayın, her yere yeni transfer yapalım her sezon 15 tane.

Nasılsa yeni transfer = başarı....

Geri
Üst Alt