# Victor Nelsson

Vazgeçtim satılmasın. Giderse çok uzulecegimin farkına vardim. Maaşını yükseltin futbolu bizde bıraksın. Yaw hem plnin orta sira takımlarına gidip ne yapcan allasen
Bana kalırsa CL gruplarına kalınmışken en kötü devre arasına kadar bizde . Sanchez'i almış olmamız ama Nelsson'un trasnferini en geç yaz döneminde olmak üzere(CL ya da AVL devam edersek) kesin kılıyor gibi bir durum seziyorum ben.

€25m veren olursa gider, veren de olacaktır

Bir maça kaptan çıkaydı yeterdi

Harry Kane'i kucağa aldıktan sonra satışı gerçekleşecektir. Şahsımı madara üstüne madara eden bir topçu.

Nelson Abdül tandemi bu sene gol yemeyen tek defans tandemi geçen sene en az gol yiyen defans tandemi.Bu tandemi bozan takıma dinamit koymuş demektir.20 nin altında asla gitmemesi gereken kaliteli aidiyeti fazla sakatalanmaz kart görmez bir adam. 7 ye aldık 15 e 16 ya bu yaşta satarsak yanlış yaparız.

Galatasaray tarihinde sen çok sevdiğim saydığım 3 topçudan biri. Kendisinin gidişi takımın savunmasının iqsunda net bir düşüm yaratacaktır. Geldiğinden bu yana kötü oynadı dediğim iki maçı falan vardır, bu bile nasıl bir fundamental canavarı olduğunu gösteriyor.

Devre arası ayrılması epey sakıncalı aslında, fakat bir tam sezon Abdülkerim ve Davinson da varken bu üçlü nasıl sürdürülür hayal edemiyorum

1693910206354.webp

Victor Nelsson.. Yine harika bir savunma performansı bu sezon da değişen bir şey yok. Oyun bilgisi ve pozisyon bilgisi üst seviye bir Stoper en önemlisi kesinlikle. Sadece koşup basmakla değil iyi konumlanarak her topu kesmek marifet. Üst seviye performans ve Liderlik. Bu şekilde devam Sarı Duvarım benim
FB_IMG_1694956882363.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelişi güzel kafa vuruslarindan bıktık yaw kaç senedir aynı hiç gelişme yok

Geri
Üst Alt