# Victor Nelsson

hesap calınmadıysa

gitmek icin bahane bulmus gibi bi paylasım

Ula hala bişi yazmamışsın ya. En güvendiğimiz topçumuzdan en mutlu günümüzde şöyle bir açıklama olacak iş değil.

Hadi kuşların paylaşımı beğenmeyi geçtim dalga geçiyorsun diye, dün bütün takım beraber sevinirken arkada kalıp tek başına sevindin, soğukkanlılık dedik, ona da tamam...
Screenshot_2.png

Ama şu son paylaşım neyin nesi arkadaş. Kerem'den sonra Nelsson'un duruma da aşırı üzüldüm. Anlamadım ki bağı koparıp gitmek mi istiyor artık nedir. Giderse zaten yerine birini bulmak imkansız.

Ula hala bişi yazmamışsın ya. En güvendiğimiz topçumuzdan en mutlu günümüzde şöyle bir açıklama olacak iş değil.

Hadi kuşların paylaşımı beğenmeyi geçtim dalga geçiyorsun diye, dün bütün takım beraber sevinirken arkada kalıp tek başına sevindin, soğukkanlılık dedik, ona da tamam... Ekli dosyayı görüntüle 245738

Ama şu son paylaşım neyin nesi arkadaş. Kerem'den sonra Nelsson'un duruma da aşırı üzüldüm. Anlamadım ki bağı koparıp gitmek mi istiyor artık nedir. Giderse zaten yerine birini bulmak imkansız.
Sebep?

Kimse Galatasaraydan büyük değildir. Gerçi o storyde sadece ona saldıranlardan bahsediyo bütün taraftarlardan değil. Ancak hem story hem fbnin postuna like atması biraz garip

Bende floryadaki kutlamalarda bizim arabanın üstüne binip çökerten taraftarlara iyi sövdüm. Ancak Galatasaray Fans yerine Fans yazsa daha iyi olurdu

Gonya macinda kenarda en cok sevinen herifti yaw. Hic de oyle sene ortasinda soylendigi gibi soguk, isteksiz birine benzemiyordu.

Sayesinde sanchez oynamıyor bam güm her topu saçma salak taca atması da oldukça sıkıcıydı artık Kopenhag maçını bazıları çabuk unutmuş olabilir ama yaptıkları hala aklımızda gitmek isteyene güle güle

Nelsonun yeni çocuğu oldu karısıda evde tv den izliyor story atmış. Nelson hep tek başına gördüm otobüste de kutlamalarda aileden kastı kim?

Geri
Üst Alt