# Victor Nelsson

Yav tabi ki genelleme yapmıyor da sonuçta Galatasaray taraftarı aileme saldırdı metni çıkıyor oradan, haksız demiyorum da, koşa koşa story atınca eline ne geçti onu anlamadım sadece
öküz gibi dalmasın taraftar işte. Polise mi gitsin? Tv ye çıkıp basın toplantısı mı yapsın? Okan Hoca yı da sıkıştırmışlar bak kendi konusunda videosu var, diğeri Zaha nın şapkasını gasp etmeye çalışır. Bokunu çıkardı taraftar artık.

Attığı story zerre umrumda değil. Benim asıl takıldığım nokta, Fenerbahçe'nin paylaşımına like atmış olması. Ana problem bu.

Profil fotoğrafını Norveç milli takımı yapmış önceden de mi böyleydi acaba?

Herifin karisina saldiran 15 kisilik gruptan 4 ü bu forumdan.

Hala daha kalsın, bir sene dursun diyorlar

O 4 üye
B. S.
M. D.
O. S.
T. K.

Taraftarların sahaya inmesine izin verilmemeliydi. Art niyet olmasa bile böyle şeylerin olması kaçınılmaz. Çocuğunu bile döverek seven bir toplumuz...

Abi eskiden bizim ülkemiz böyle değildi sanki ya

Şimdi böyle ünlü biri kamusal alana çıkınca Pakistan'a giden turist kadınların düştüğü durumların benzerine düşüyor, Falcao'nun ok atmaya gittiği mekan bunun en çarpıcı örneğiydi herhalde
Falcao o mevzudan sonra sakat makat dediler 3 ay kayboldu. Aidiyet duymamasının başlıca sebeplerinden biriydi ok mevzusu.

Mertens ve Kerem de sanırım taraftarın arasında kalıp duruma sinirlenmiş.

Falcao o mevzudan sonra sakat makat dediler 3 ay kayboldu. Aidiyet duymamasının başlıca sebeplerinden biriydi ok mevzusu.

Rezalet bir durum ya

3. dünya ülkesi görüntüsü olacak iş değil

Kerem’i ben de okudumda Nelsson’un ailesi yurtdışında değil mi ya bu mesele orda mı olmuş?

Taraftarı genellemese de paylaşırken Galatasaray diye belirttiğinde sadece olaya karışanlar değil bütün Galatasaray taraftarlarının adı lekeleniyor. Olay kazasız belasız atlatıldıktan sonra instada şikayet edip rakiplere koz vermeye ne gerek var?

Falcao'da tam ne olmustu? Muriqi ile bir festival'de ok atmislardi diye hatirliyorum. Orda olay mi olmustu?

Olayı çok fazla büyütüyoruz bence. The Galatasaray fans that attacked dedi, yani bütün taraftarları kastetmedi, bana ve aileme saldıran o Galatasaray taraftarlarını sitem etti, sadece saldıran taraftarı kastediyor, bütün taraftarları değil
Türk olsa yerden yere vuruyordunuz

Sokan buruk da sabah bayağı sinirlenmişti.
3-5 kişinin sırasıyla sinirlerini kaybettiği bir şeyde demek ki bokluk taraftarda.
Bir tanesi çıkıp küfür etse laf etmem.

Taraftarın götü çok kalktı.
Belhandayla başlayan süreçte, berkan, kerem, kazımcan gibi heriflerin saçma sapan şekilde yuhalanmaları, insan gibi sevinemeyen tayfanın milleti sürekli ortaya alması.
İş bok yere gidiyor.

Sokayım senin instagramdan atacağın x kişi ile olan fotoğrafına.

Yeni kuşak kafayı yemiş durumda

Fenerbahce fotosunu begenmıs

Gercek sampiyon fenerbahce demek istiyor nelson

Geri
Üst Alt