- 13 Şubat 2009
- 27.741
- 25.217
- 3.468
Allah'ım sen @Emrah Duvar ile bana sabır ver 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öküz gibi dalmasın taraftar işte. Polise mi gitsin? Tv ye çıkıp basın toplantısı mı yapsın? Okan Hoca yı da sıkıştırmışlar bak kendi konusunda videosu var, diğeri Zaha nın şapkasını gasp etmeye çalışır. Bokunu çıkardı taraftar artık.Yav tabi ki genelleme yapmıyor da sonuçta Galatasaray taraftarı aileme saldırdı metni çıkıyor oradan, haksız demiyorum da, koşa koşa story atınca eline ne geçti onu anlamadım sadece
değiştiriyor onu devamlı MT ye gidinceProfil fotoğrafını Norveç milli takımı yapmış önceden de mi böyleydi acaba?
Falcao o mevzudan sonra sakat makat dediler 3 ay kayboldu. Aidiyet duymamasının başlıca sebeplerinden biriydi ok mevzusu.Abi eskiden bizim ülkemiz böyle değildi sanki ya
Şimdi böyle ünlü biri kamusal alana çıkınca Pakistan'a giden turist kadınların düştüğü durumların benzerine düşüyor, Falcao'nun ok atmaya gittiği mekan bunun en çarpıcı örneğiydi herhalde
Rezalet bir durum yaFalcao o mevzudan sonra sakat makat dediler 3 ay kayboldu. Aidiyet duymamasının başlıca sebeplerinden biriydi ok mevzusu.
Mertens ve Kerem de sanırım taraftarın arasında kalıp duruma sinirlenmiş.
Kerem’i ben de okudumda Nelsson’un ailesi yurtdışında değil mi ya bu mesele orda mı olmuş?Falcao o mevzudan sonra sakat makat dediler 3 ay kayboldu. Aidiyet duymamasının başlıca sebeplerinden biriydi ok mevzusu.
Mertens ve Kerem de sanırım taraftarın arasında kalıp duruma sinirlenmiş.
Onu bilemiyorum geldiler diye varsaydım.Kerem’i ben de okudumda Nelsson’un ailesi yurtdışında değil mi ya bu mesele orda mı olmuş?
halk abaza gibi üstüne çullanmıştıFalcao'da tam ne olmustu? Muriqi ile bir festival'de ok atmislardi diye hatirliyorum. Orda olay mi olmustu?
Ben değildim toplamdıdaydım şahitlerim var,Herifin karisina saldiran 15 kisilik gruptan 4 ü bu forumdan.
Hala daha kalsın, bir sene dursun diyorlar
O 4 üye
B. S.
M. D.
O. S.
T. K.
Türk olsa yerden yere vuruyordunuzOlayı çok fazla büyütüyoruz bence. The Galatasaray fans that attacked dedi, yani bütün taraftarları kastetmedi, bana ve aileme saldıran o Galatasaray taraftarlarını sitem etti, sadece saldıran taraftarı kastediyor, bütün taraftarları değil