- 18 Mayıs 2011
- 22.152
- 12.048
- 1.873
Gördüm şimdi... Yaşlılık işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüm şimdi... Yaşlılık işte
Ben mi daha çok eleştiriyorum bumut mu
Sizinle gurur duyuyoruz paylaşımını diyorsan ben görünce bayağı gülmüştüm Victor da makarasına beğenmiştir adamlar şampiyonluk için hazırlayıp şoplamışlar bence aşırı hassas ironi fakiri taraftarı sorgulamak lazım, kimse kusura bakmasın..Attığı story zerre umrumda değil. Benim asıl takıldığım nokta, Fenerbahçe'nin paylaşımına like atmış olması. Ana problem bu.
doğruymuş çünkü
mide bulandırıcı ya - bide 32 diş gülümseyen var o modda inanılmaz bir şey.Şu Pakistanvari görüntüler beni çok endişelendiriyor gelecek adına. Görmemiş bir topluluk.
abi birilerinin açık sözlü olması lazım bu topluma. %100Adam ortada ailesini alıp kaçmanın peşinde herif kafayı araya sokmuş foto çekmeye çalışıyorabi birilerinin açık sözlü olması lazım bu topluma.
İnatagramda 20 tane layk alacağım diye fotoğraf çekinmeye çalışmak vandallığın danişkasıdır.
Orası ne fotoğraf çekme yeri ne de zamanı. Abi bunlar doğa manzarası değil ki her istediğin saniye kıyısından köşesinden fotoğraf çek.
Yönetimde de büyük hat var protokol tarzı şeyler bu yüzden var. Ayıracaksın abi
o moda girmiş oyuncuyu tutma zaten, sözleşme uzatmayacağı garanti gibi.Euro 24 baslamasiyla bunun kipirdanmalari yavastan artar artik oturduğu koltukta bile sanki 20 cm lik dildo var gibi offff daral geldi söylenir.
Hele sevilla , milan falan istesin giydiği gomlegi yirtar nefes alamiyorum, bunaliyorum ne bu beee hapisanee mi burasi neden gitmeme izin vermiyorsunuz diye yikar ortaligi yandikkkk
doğruymuş çünkü