# Victor Nelsson

Ben mi daha çok eleştiriyorum bumut mu
200 (1).gif

Attığı story zerre umrumda değil. Benim asıl takıldığım nokta, Fenerbahçe'nin paylaşımına like atmış olması. Ana problem bu.
Sizinle gurur duyuyoruz paylaşımını diyorsan ben görünce bayağı gülmüştüm Victor da makarasına beğenmiştir adamlar şampiyonluk için hazırlayıp şoplamışlar bence aşırı hassas ironi fakiri taraftarı sorgulamak lazım, kimse kusura bakmasın..

Kutlamanın sonunda taraftarın sahaya dalması oyuncular için çok tehlikeliydi. Nelsson'u görmedim ama Demirbay çocukları ile izdihamın içinde kalmıştı. Taraftarın kasten bir şey yapmasına gerek yok o kadar insanın tek bir kişiye doğru çullanması izdiham ve sıkışıklığa sebep olur zaten.

Tamamen kültür farkı olan bir olay ya. Şimdi etrafta ayırmaya çalışan bir kaç görevli olmasa izdihama kadar gidecek futbolcuların aileleri orada. Taciz boyutuna giden foto çekme, temas etme gibi davranışlarının yanlış olduğunun farkında bile değil davar taraftarımız maalesef. Mertens'in eşi de hızlıca Ciro ile içeri kaçmıştı.

Fakat İcardi ve ailesi bunu pek yadırgamaz, Güney amerika insanı, sıcak ve arkadaş canlısı iken Nelsson ve ailesi için bambaşka bir durum. Kuzeyli adam neyine tolerans göstersin böyle davarlığın. Hayatlarında yaşadıkları yoktur böyle bir olay. Ailesini maça davet ediyor ve şampiyonluk anında gördükleri muameleye bak. Danimarka insanı açık sözlü işte direkt yazmış düşüncesini. Tıpkı sezon başı dış basına yedek kalması ile ilgili sitemkar konuşması gibi.

Rakibin paylaşımı beğenmesi, tek başına arkada sevinmesi derken üstüne o hikayeyi anlamsız bulmuştum fakat haksız sayılmazmış.

topçunun kralı.

son iki sezonda öyle topçularımız oldu ki, melo gibi hagi gibi, gittiklerinde yerine gelecek selefleri hep bir "ikinci melo, ikinci hagi" gibi yeri doldurulmaya çalışılacak.

nelsson da bunlardan biri. keşke hiç gitmese yaw.

son derece üst düzey kalite ve karakterde çok oyuncumuz aynı zamana denk geldi. şu omurgaya doğru eklemeler ile bu kadronun tarihe geçecek bir avrupa başarısı yakalamasını çok isterim.

Adam ortada ailesini alıp kaçmanın peşinde herif kafayı araya sokmuş foto çekmeye çalışıyor :asd: abi birilerinin açık sözlü olması lazım bu topluma.
İnatagramda 20 tane layk alacağım diye fotoğraf çekinmeye çalışmak vandallığın danişkasıdır.
Orası ne fotoğraf çekme yeri ne de zamanı. Abi bunlar doğa manzarası değil ki her istediğin saniye kıyısından köşesinden fotoğraf çek.
Yönetimde de büyük hat var protokol tarzı şeyler bu yüzden var. Ayıracaksın abi

Adam ortada ailesini alıp kaçmanın peşinde herif kafayı araya sokmuş foto çekmeye çalışıyor :asd: abi birilerinin açık sözlü olması lazım bu topluma.
İnatagramda 20 tane layk alacağım diye fotoğraf çekinmeye çalışmak vandallığın danişkasıdır.
Orası ne fotoğraf çekme yeri ne de zamanı. Abi bunlar doğa manzarası değil ki her istediğin saniye kıyısından köşesinden fotoğraf çek.
Yönetimde de büyük hat var protokol tarzı şeyler bu yüzden var. Ayıracaksın abi
%100

1000 mi 1500 TL mi neydi oray girmek - kaldıki kontrolünün yapıldığını bile tam düşünmüyprum o gün bunun - bilet yerinde "geç abi geç" ile beleşe bile girmiştir millet kutlamalar başlamadan hemen önce.

çek abi 2 3 sıra güvenlik bandını sen - koy izbandud gibi korumaları.

rezillik yav.

Euro 24 baslamasiyla bunun kipirdanmalari yavastan artar artik oturduğu koltukta bile sanki 20 cm lik dildo var gibi offff daral geldi diye söylenir.

Hele sevilla , milan falan istesin giydiği gomlegi yirtar nefes alamiyorum, bunaliyorum ne bu beee hapisanee mi burasi neden gitmeme izin vermiyorsunuz diye yikar ortaligi yandikkkk

Euro 24 baslamasiyla bunun kipirdanmalari yavastan artar artik oturduğu koltukta bile sanki 20 cm lik dildo var gibi offff daral geldi söylenir.

Hele sevilla , milan falan istesin giydiği gomlegi yirtar nefes alamiyorum, bunaliyorum ne bu beee hapisanee mi burasi neden gitmeme izin vermiyorsunuz diye yikar ortaligi yandikkkk
o moda girmiş oyuncuyu tutma zaten, sözleşme uzatmayacağı garanti gibi.

para kazanman lazım bu adamdan

Bizim milletimiz harbi yamyam.

Bedava bir şey dağıtılır izdiham olur, açılışa özel indirim olur izdiham olur, bir yere ünlü gelir izdiham olur,

nefret ediyorum şu görgüsüzlükten.

Adam haklı, ben olsam daha ağır söverdim, ana bacı kayardım.

Nelsson’un başından beri transfer yapıp gitme düşüncesi var. Adam kendini evinde hissetmiyor gibi. Ama beklenen teklifler de gelmemiş şimdiye kadar. Belki bu sefer biraz daha uygun teklif gelirse satılması taraftarıyım. Bu adamın gelişip gelişemeyeceği bu kadar. Satmazsak bir daha bu sezonki performansına çıkamayabilir.

Geri
Üst Alt