# Victor Nelsson

Nelsson konusunu bilmiyorum ama herkes haddini hududunu bilmek zorunda. Yabancılar kişisel alan konusunda haklı olarak hassas olabiliyorlar. İzin almadan dokunamazsın bu kadar basit mesele.

Taraftarın sahaya girmesine izin vermekte ayrı bir garabet.

Nelsson konusunu bilmiyorum ama herkes haddini hududunu bilmek zorunda. Yabancılar kişisel alan konusunda haklı olarak hassas olabiliyorlar. İzin almadan dokunamazsın bu kadar basit mesele.

fb paylasımını begenmesi hoş mu

Arkadaşlar bir Kuzeyliyle bir Türkün hayata ve olaylara bakışı ile tepkileri arasındaki fark bir Siyahi ile Japonun pipisi arasındaki farktan bile daha fazladır. O yüzden 100 kişinin ailesinin üzerine çullandığı bir durumda adamın bunu yapanlara verdiği tepkiden yola çıkıp adamı şutlamaya kalkmayın, çok ararız sonra.

Ben yerliyim ben de hassasım ağabey. Bu işler kanıksanmamalı insan olmanın gerek koşullarından biri diğer insanların dibine dibine girmemektir

Ben yerliyim ben de hassasım ağabey. Bu işler kanıksanmamalı insan olmanın gerek koşullarından biri diğer insanların dibine dibine girmemektir
Pandemi sosyal mesafe açısından bir tık iyi olmuştu ama biter bitmez hanzoluğa geri döndük malesef. Görüşmelerde tokalaşmak için elimi uzattığım adamlar bile kendine çekip öpüyor az daha yüz bulsa yatırıp... Tövbe tövbe.

Sosyal medya hesabı çalınmadıysa ilginç ve anlamsızca.. Gidecekse veya gitmek istiyorsa sağlıklı bir şekilde de bu çözülebilir. Başkaca bir anlam veremiyorum. Güzel bir kutlama sonrası genele açık bir şekilde açıklama yapmak pek hoş değil. Böyle şeyleri pek takmam ama, beğeni olayı falan da bir garip.

Yav tabi ki genelleme yapmıyor da sonuçta Galatasaray taraftarı aileme saldırdı metni çıkıyor oradan, haksız demiyorum da, koşa koşa story atınca eline ne geçti onu anlamadım sadece
Kaç gündür neredesin sen yav? Şampiyon olduk ortalıktan kayboldun mesaj attığın bile yok. Eleştirecek birşey bulamadın mı yoksa 🤣

Kaç gündür neredesin sen yav? Şampiyon olduk ortalıktan kayboldun mesaj attığın bile yok. Eleştirecek birşey bulamadın mı yoksa 🤣
images (52).webp

GO1IEImWwAEJBVV

yine mi kjaer, nelsson umarim oynar

Geri
Üst Alt