# Victor Nelsson

Nokdu bu adama ya?! Istanbulspor mavindaki kritik mudahakeyi yaoan adama noldu?!

Sezona azami düzeyde başlamayan ama form tutunca da sezon sonuna kadar koruyan bir futbolcumuz, hep böyleydi; keşke onun kadar istikrarlı daha çok futbolcumuz olsaydı.

Okan Hocanın GS sinde stoperler ve Torrerira için ortası yok; ya kahraman olacaklar, yahut takımı batıracaklar! Bekler bek değil, kanatlar forvet özellikli, Torreria' nın partneri için -hoca dahil- önceliğimiz dripling! E iki stoper ve Torreira da bazı maçlarda patlayacak haliyle. Takım savunmasını üç kişinin üzerine bu denli yıkmak ahmaklığını mazur görmem mümkün değil...

Sezona azami düzeyde başlamayan ama form tutunca da sezon sonuna kadar koruyan bir futbolcumuz, hep böyleydi; keşke onun kadar istikrarlı daha çok futbolcumuz olsaydı.

Okan Hocanın GS sinde stoperler ve Torrerira için ortası yok; ya kahraman olacaklar, yahut takımı batıracaklar! Bekler bek değil, kanatlar forvet özellikli, Torreria' nın partneri için -hoca dahil- önceliğimiz dripling! E iki stoper ve Torreira da bazı maçlarda patlayacak haliyle. Takım savunmasını üç kişinin üzerine bu denli yıkmak ahmaklığını mazur görmem mümkün değil...
Orta saha 2 olunca bu sistemde patlayacak, heleki torreira falan sakatlanırsa sezon ortası görülmez muhtemelen.

Orta saha 2 olunca bu sistemde patlayacak, heleki torreira falan sakatlanırsa sezon ortası görülmez muhtemelen.
Okan Hocanın bazı tavırları, Başakşehir' den paketlendiği sezonu anımsatıyor ister istemez. O zaman bütçe küçültmelerine bağlamıştım ama sakatlık vs şanssızlıklara rağmen bile o kadro o duruma düşmemeliydi.

Oynatmaya çalıştığı ve vazgeçmeyeceği anlaşılan aşırı riskli futbol itibariyle, kontrolü elden kaçırma potansiyelinden endişe etmekteyim. Umarım yersiz evhama kapılıyorumdur.

Geçen sezon da sonradan ritmini bulmuştu ama bütün kariyeri boyunca bu kadar kötü bir maç çıkarmamıştır.
Düzelecektir, şüphem yok.

Klasik Nelsson sezon başısı. Alıştık artık. 6. haftadan sonra anca oynamaya başlar.

Spor gecesi Haluk ile Gökhan’ın attığı başlık gibi: 1-0 Nelsson’a, 2-0 yönetime, 5-0 Okan’a yazar. Bir çok oyuncusu gibi Nelsson’u da kontrol edemiyor hoca efendi. Takımında herkes disiplinsiz, kilo almaya meyilli, içiyor, eğleniyor, ekstra tatil yapıyor, idmanları ciddiye almıyor. Sonuç olarak böyle performanslar çıkıyor.

850 yaşına geldin ulan o top öyle mi uzaklaştırılır.

Abi bunu satsınlar ya yüzüne bile bakmak istemiyorum şu adam resmen galatasarayın katili oldu

Ben hayatımda bu kadar berbat bir stoper performansı hatırlamıyorum

Şaka maka galiba Galatasaray tarihinin en kötü stoper performansını gördük kupa finalinde. Geçen sezon şl elemelerinde de yapmıştı böyle bir sıçış. Fiziksel yönden hazır hale gelene kadar kadroya dahi alınmamalı

Sezonun sonu yaklaştıkça yine ligin en iyi stoperi kıvamına gelir.
Şivey şivey yükseltiyor sezon içerisinde formunu.

Bence yüklenmeye gerek yok. Geçen sezon aynı performansı zalgiris maçında da yapmıştı ve sonrasında müthiş dönmüştü. Son iki şampiyonlukta ciddi katkısı var.

Her sene aynı başlangıç, sıkıntı görmüyorum. Şahsi bıkanlar varsa göndermek için kovalayanlar o ayrı.

Muslera'nın stoper versiyonudur.

Senede 50 tane maç yapar,

20 tanesinde iyidir.
15 tanesinde çok iyidir.
10 tanesinde worldclass oynar.
4 tanesinde ortalama gider.
1 tanesinde ağır zıçar. Artık hangi maça denk gelirse.

Çok değil sadece 1.5 ay önce yazdığım mesaj.

Ağır zıçışı sezon açılışında yaptı, en azından sezonun geri kalanını nasıl geçireceğini biliyoruz.

Dürüst olmam gerekirse satılmasına daha sıcaktım, €20m civarı bir teklif gelebilir diye düşünüyordum

Şimdi fark ediyorum ki €12-13m daha gerçekçi, e zaten öyle bir teklif gelecek yaz da gelir, o halde önümüzdeki yazı bekleyelim diyorum artık

Geri
Üst Alt