# Victor Nelsson

bi futbolcu kötü oynayabilir kötü hata yapmaz ozan!!!

%100'ünde türkiye'nin en sağlam stoperi. değerimizin kıymetini bilelim.

yedirdiği gole falan bakmıyorum. adam resmen koşamıyor. immobile kaç defa 3 metre gerisinden gelip 2 metre önüne geçti. hantal stoper görmek istemiyorum artık bu takımda

1 numaralı hucum katili, biz nelsson varken oyun kuramayız mümkün değil, o kadar teknik yoksunu ki aklında sadece topu alıp musleraya vermek var

Hiç beğenmedim bu maç. Öne çıkabileceği pozisyonlarda rakibe sarılmayı tercih etmesi, isabetsiz kafa vuruşları, pasları vs. oldukça kötüydü birkaç iyi müdahalesi dışında da müdahale yaparken çok yerde kaldı yine geçen sezonun başı gibi. Fiziği hazır değil belli ki ama toparlayacaktır

Abdülkerim ile birlikte biraz daha iyiydiler bu maçta daha da gelişerek devam etmeleri lazım.

Galatasaray tarihinin en ayaksız stoperi olabilir. Apo,Muslera,Kaan,Torreira harici pas atamıyor oda 2 metre uyuşuk paslar.

Diğer türlü bam güm vuruyor zaten ancak

Butun gelen toplari ceza sahasi onund karsiliyo bu konuda kesinlikle uyarilmali.Ayrica sol ayaginin oldugunu da biri soylesin su adama.Her topu sag ayagina alip uzaklastiracak diye zamanlama hatasi yapiyo.Davinson’u gorene kadar iyi adam diyordum da Avrupa’da oynayabilmesi icin kesinlikle yaninda cok cok iyi bi sol stoper olmali.Davinson’un da anca yedegi olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam formunu bulmuş değil ama yeterince iyiydi. Böyle istikrarlı ve özverili oynayan bir adam topu da çok iyi kullanabiliyor olsa bu yaştan önce getiremez, bu maaşa oynatamazdın zaten.

Nelsson gitsin, daha iyisi gelsin demek için ondan önce 6-7 mevkiye elit seviye adam alman gerekir. O yapılsın, sonra konuşuruz.

Adamin tek ve en büyük eksikliği kafa toplari hep rakibe indiriyor.Yada uzaklaştirmak için uzaklaştiriyor.Buna bir çözüm lazim.

Tam formunu bulmuş değil ama yeterince iyiydi. Böyle istikrarlı ve özverili oynayan bir adam topu da çok iyi kullanabiliyor olsa bu yaştan önce getiremez, bu maaşa oynatamazdın zaten.

Nelsson gitsin, daha iyisi gelsin demek için ondan önce 6-7 mevkiye elit seviye adam alman gerekir. O yapılsın, sonra konuşuruz.

Topu çok iyi değil ya sadece kullansın, adam ortasaha çizgisini geçmediği için takım boyu ebesinin nikahı oluyor.Davinson oynayınca kabak gibi de belli oluyor.

Topu çok iyi değil ya sadece kullansın, adam ortasaha çizgisini geçmediği için takım boyu ebesinin nikahı oluyor.Davinson oynayınca kabak gibi de belli oluyor.
Merkezi bir tek Torreira kapatmaya çalışırken stoperlerin öne çıkmaya çekinmesi normal değil mi? Apo bile çıkmıyor.

Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı ikilisi gayet iyi bir maç çıkardılar ama hem yüzleri eskidiği, hem de Bjk maçından dolayı taraftar ne yapsa bu adamlara hakkını vermez malesef. Size sonuna kadar güveniyoruz. Siz eskiye, biz deliye
InCollage_20240817_000710712.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba çok seviyoruz da şu dan dün topu fezaya dikme işini azaltalim. Torreira dibinde demarke bekliyor topa abanip konyalilara yolluyon yapma

Geri
Üst Alt