# Victor Nelsson

demirbay yüzünden nelsson da yandı

Ben hic bir oyuncuyu suclamam, degil 280 milyonluk kadro 1 milyar olsa ne yazar basindaki Adam bu oyunculara birsey ögretemiyorsa, ne oynadimiz belli degilse takimin boyu cok uzunsa en kral futbolcu bile rezil gözükür

Ayağı yok ama inatla oyunu bu kuruyor

İnatla oyunu kurmuyor, basketbolda şutu olmayan adamı boş bırakırlar, kasımpaşa da direk bunu nelsson üzerinden bize yaptı, önünde sürekli 20 metre boşluk vardı ama o kadar kazma ki, adamlar direk önünü açıyorlar, ne oluyor ? diğer yerlerde sürekli +1 oluyor adamlar.Nelsson kadar zarar veren bir ikinci adam yok şu takıma ama maç sonu 5 tackle bilmem kaç pas arası yaptı diye övülür nelsson, aynı çağlar gibi.

Stoper falan değil takımdaki danimarkalıları ait olduğu yere göndermemiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben şeyi anlamadım. Nispeten ayağı daha düzgün Apo varken oyunu niye Nelsson üzerinden kurmaya çalışıp durduk? Hoca neyi planladı bunu düşünürken acaba
Nunu costa devamlı Aponun yanında gezdi. Bizi buraya yönlendirdiler biz buna çözüm aramadık aynı şeyi denemeye devam ettik.

Nelsson bu kadar gömülecek oyuncu değil bu arada. Ben kendisi hep eleştirdim eleştirmeye devam ederim. Oynadığı her maç takım boyu uzuyor, oyun kurma işi zorlaşıyor. Ancak bizim gibi ligin sampiyonluk adayı değilde orta-alt sıra bir premier lig takımında çok rahat oynar. Piyasası varken devre arası 15 civarı göndermek lazım. Bize risk almayı seven, ayağı iyi oyuncu gerekli.

Nunu costa devamlı Aponun yanında gezdi. Bizi buraya yönlendirdiler biz buna çözüm aramadık aynı şeyi denemeye devam ettik.

Nelsson bu kadar gömülecek oyuncu değil bu arada. Ben kendisi hep eleştirdim eleştirmeye devam ederim. Oynadığı her maç takım boyu uzuyor, oyun kurma işi zorlaşıyor. Ancak bizim gibi ligin sampiyonluk adayı değilde orta-alt sıra bir premier lig takımında çok rahat oynar. Piyasası varken devre arası 15 civarı göndermek lazım. Bize risk almayı seven, ayağı iyi oyuncu gerekli.

Premier ligde o hantallıkla nereye oynuyor, orada fiziksel olarak hantal 1 tane stoper yok.Nelsson italya ispanya gibi liglerin orta alt sınıf takımlarında oynar

Neden yıllardır yurt dışına transfer yapamadığını, milli takımda neden ilk 11 oynayamadığını tam olarak anlatan bir maçtı kendisi için.

Daha önce de söyledim yine söylüyorum Nelsson’la falan olmaz. Çok iyi bir savunmacı. O kadar. Piyasası varken satılmalıydı. Umarım 2-2-5 milyon euro’dan 3-4 senelik bir anlaşma falan yapılmaz, oyuncu alan satan bir kulüp olmalı Galatasaray. Daha iyi stoperler bulunur.

Son 2 yıldır bu adam ile tabir-i caizse gol yemeden şampiyon oluyoruz. Yorumlar çok anlık değişiyor oysa sabit olan bir şey var ki Nelsson yapabildiklerini çok iyi yapan yapamadıkları konusunda ise risk almayan stabil bir oyuncu asla 20 milyon etmez ama her takımda olsun istersin.

Maç maç oyun içi plan ve ortama göre oyuncuların performansları değişkenlik gösterebilir, değerlerimizi çabucak tüketmeyelim sonra Mayıs ayında yine bu adamları biz öveceğiz.

her oyuncunun bir kapasitesi bu adam iyi bir kesici Beckenbauer gibi oyun kurmasını bekleyemezsin geride sağlam durursan iş yapar yok ben açık alan oynayacağım önde iki 8 10 arası adamla oynayacağım dersen sırıtır baktın adam oyun kuramıyor o zaman davinson'u sokarsın yada başak bi çözüm bulursun

İkinci yarıda on metre çevresinde adam yokken havadan gelen topu kafayla orta sahaya şişirmesi neydi peki? Oyun kuramamak falan değil bu, adam felaket kötü durumda.

Geri
Üst Alt