Tier 3 Victor Osimhen, Al Hilal ile 3 Yıllık Sözleşme İmzalayacak

Kariyerinin şu safhasında Arabistan'a gideceğini sanmıyorum. 30 yaşından sonra yine buna benzer teklifleri alabilir zaten normal şartlarda.

Ama giderse de saygı duyulacak bir tercih. Büyük para sonuçta.

Osimhene ne diyelim ne yaparsa yapsin tercihi ne olursa olsun gorkemli bir sekild ugurlamaliyiz
Bizim kontratli senelik 10 milyon alan oyuncumuz havuz partilerinde
China suarez ile gezerken
Adam kiralik canini disine takti
İcardiden oyle bir sogudumki
50 gol filan atmasi gerekiyor
Keske icardiye amerika dan filan bir teklif gelsede gondersek
Okan hoca icardiye yer acmaya calisirsa ayvayi yeriz
İcardiye guvenip sezona baslarsa yine ayvayi yeriz

Osinin gelmesi ayrı bir hikaye gelip sezon sonuna kadar kalması ayrı bizi şampiyon yapması ayrı. Beyler biz şu an çok lüks konuşuyoruz. Senelik 45 milyon ne biçim bir para. 3 senelik sözleşme. Muhtemelen bir sürü yan hak. Bu adam hayatını futboldan kazanıyor. Avrupada 10 senede kazanacağını kazanabilir. Geçen yaz ortası da böyle iddialar vardı. Gönlümüz bizimle kalmasından yana ama tercihini anlayışla karşılamak lazım.

Osimhene ne diyelim ne yaparsa yapsin tercihi ne olursa olsun gorkemli bir sekild ugurlamaliyiz
Bizim kontratli senelik 10 milyon alan oyuncumuz havuz partilerinde
China suarez ile gezerken
Adam kiralik canini disine takti
İcardiden oyle bir sogudumki
50 gol filan atmasi gerekiyor
Keske icardiye amerika dan filan bir teklif gelsede gondersek
Okan hoca icardiye yer acmaya calisirsa ayvayi yeriz
İcardiye guvenip sezona baslarsa yine ayvayi yeriz
Yönetim de hoca da icardi ile olmayacağının farkında. Eğer osi kalırsa icardi yedekten oynamalı. Eğer osi giderse yine osi gibi atletik bir Afrikalı alınacaktır.

Yönetim de hoca da icardi ile olmayacağının farkında. Eğer osi kalırsa icardi yedekten oynamalı. Eğer osi giderse yine osi gibi atletik bir Afrikalı alınacaktır.
Umarim ben hocanin icardiyi yedek birakacak cesarette oldugunu dusunmuyorum icardi varsa oynar kafasinda hep adami totenham macinda oyundan alabilse ki
İcardilik hic birsey kalmamisti al oyundan al oyundan diye bagirdim
Sakatligida olmayacakti

Al Hilal çıldırdı Osimhen'i istiyor..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kariyerinin şu safhasında Arabistan'a gideceğini sanmıyorum. 30 yaşından sonra yine buna benzer teklifleri alabilir zaten normal şartlarda.

Ama giderse de saygı duyulacak bir tercih. Büyük para sonuçta.
30 yaşına kadar büyük bir sakatlık vs geçirmeyeceğinin garantisi yok. Fizikle oynanan bir oyun sonuçta her şey olabilir. Böyle bir teklifi kimse kaçırmak istemez. Avrupada kalsa 10 senede alacağı parayı Arabistan’dan 3 senede alacak

bunlar dedeyi kovup uluslararası hoca bile getirmemişler. Hoca belli olmadan oyuncu mu transfer edecekler bu maliyetlerle

30 yaşına kadar büyük bir sakatlık vs geçirmeyeceğinin garantisi yok. Fizikle oynanan bir oyun sonuçta her şey olabilir. Böyle bir teklifi kimse kaçırmak istemez. Avrupada kalsa 10 senede alacağı parayı Arabistan’dan 3 senede alacak
Aslında bu yüzden "normal şartlarda" diye belirttim. Sakatlık vb durumlar olursa tabi ki bu rakamları bulamayabilir bir daha. Ama işte burada tercih yapması lazım. Kariyer mi, para mı?

Tamamen kariyere odaklansa, Avrupa'nın dev kulüplerine gitmesi gerek.
Tamamen parayı düşünüyorsa, Arabistan'a gider.

Hem kariyer, hem fena sayılmayacak bir para istiyorsa, burada kalır.

Ben olsam giderim yemişim kariyeri afedersiniz. 10 yıl sonra Arsenal efsanesi olarak anılmak mı banka hesabına bakınca 10 tane fazla sıfır mı? Bu tercih çoğu kişiyi zorlamaz bence.

Bu adamın bizde kalma ihtimali yok açıkçası ben o yüzden hiç ilgilenmiyorum gündemiyle he 3-4 yıl sonra bir tur daha yaparız gibi ama.

45'e giderse üzülürüm ama anlayışla karşılarım. Arkadaşlar 45 milyonu belki hayal bile edemediğinizden ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz.

Geri
Üst Alt