- 23 Aralık 2008
- 59.906
- 57.389
- 4.858
Icardi bile araba gitmedi. Araba giden maldir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FAKE NEWS
Çünkü biz olumsuz habere inanıp, olumlu habere inanmayız.Vermiş adam cevabı daha neden kafaya takıyonuz
FAKE NEWS
KK ya fazla inanmayın derimÇünkü biz olumsuz habere inanıp, olumlu habere inanmayız.
Tıpkı KK'nın öndeyiz twitine inanmadığımız gibi Özgür Bey.
Yönetim de hoca da icardi ile olmayacağının farkında. Eğer osi kalırsa icardi yedekten oynamalı. Eğer osi giderse yine osi gibi atletik bir Afrikalı alınacaktır.Osimhene ne diyelim ne yaparsa yapsin tercihi ne olursa olsun gorkemli bir sekild ugurlamaliyiz
Bizim kontratli senelik 10 milyon alan oyuncumuz havuz partilerinde
China suarez ile gezerken
Adam kiralik canini disine takti
İcardiden oyle bir sogudumki
50 gol filan atmasi gerekiyor
Keske icardiye amerika dan filan bir teklif gelsede gondersek
Okan hoca icardiye yer acmaya calisirsa ayvayi yeriz
İcardiye guvenip sezona baslarsa yine ayvayi yeriz
Umarim ben hocanin icardiyi yedek birakacak cesarette oldugunu dusunmuyorum icardi varsa oynar kafasinda hep adami totenham macinda oyundan alabilse kiYönetim de hoca da icardi ile olmayacağının farkında. Eğer osi kalırsa icardi yedekten oynamalı. Eğer osi giderse yine osi gibi atletik bir Afrikalı alınacaktır.
30 yaşına kadar büyük bir sakatlık vs geçirmeyeceğinin garantisi yok. Fizikle oynanan bir oyun sonuçta her şey olabilir. Böyle bir teklifi kimse kaçırmak istemez. Avrupada kalsa 10 senede alacağı parayı Arabistan’dan 3 senede alacakKariyerinin şu safhasında Arabistan'a gideceğini sanmıyorum. 30 yaşından sonra yine buna benzer teklifleri alabilir zaten normal şartlarda.
Ama giderse de saygı duyulacak bir tercih. Büyük para sonuçta.
Kendi bilir, birsey diyemem.
FAKE NEWS
Aslında bu yüzden "normal şartlarda" diye belirttim. Sakatlık vb durumlar olursa tabi ki bu rakamları bulamayabilir bir daha. Ama işte burada tercih yapması lazım. Kariyer mi, para mı?30 yaşına kadar büyük bir sakatlık vs geçirmeyeceğinin garantisi yok. Fizikle oynanan bir oyun sonuçta her şey olabilir. Böyle bir teklifi kimse kaçırmak istemez. Avrupada kalsa 10 senede alacağı parayı Arabistan’dan 3 senede alacak