GSC Haber Victor Osimhen: "Ameliyat olmam gerekiyor"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Victor Osimhen: Ameliyat olmam gerekiyor çünkü kolum kırık. En fazla 5-6 hafta içerisinde iyileşirim.

Victor Osimhen: "En fazla 6 hafta. İlk 4 hafta dinlenme ve iyileşme süreci. Sonraki 2 hafta ise tek başına antrenman yapıyorsun, kondisyonunu geri kazanıyorsun."

Victor Osimhen: "Aslında bu, kariyerimde yaşadığım en az ciddi sakatlıklardan biri. Yüzümde yaklaşık 18 vida operasyonu geçirdim ve hâlâ sağ tarafımla yemek yiyemiyorum."

Victor Osimhen: "Galatasaray ile yollarımızın kesişmesi kaderimizde varmış. Galatasaray en zor zamanlarımda beni kurtardı. Kulübe girdiğinizde oyunculara nasıl davrandıklarını görüyorsunuz. Kiralık geldiğimde bile bunu hissettim. Diğer kulüplerdeki deneyimlerimde bunu alamamıştım. Kiralık dönemim bitmeden önce bile kulübün bana davranış şekli olağanüstüydü. Bu, bir oyuncu olarak kolay kolay deneyimleyeceğiniz bir durum değil. Hatta bazı oyuncular kariyerleri boyunca bu tür bir sevgiyi görmemiş olabilirler."

Victor Osimhen: "Galatasaray beni en dipteyken kurtardı. İmza attığım andan itibaren, kızım bile kulüple benden daha fazla bağ kurdu. Galatasaray'a sonsuza kadar minnettar kalacağım."

CarterEfe Twitch

Şansımıza sokayım lan.
Konate denen kötü niyetli şerefsiz umarım sakatlanırsın futbol hayatın biter.

Neden nijeryaya gönderildi o zaman ? İlginç bir durum.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen: "En fazla 6 hafta. İlk 4 hafta dinlenme ve iyileşme süreci. Sonraki 2 hafta ise tek başına antrenman yapıyorsun, kondisyonunu geri kazanıyorsun."

Stressiz şamp mu yaşayacağız zannettiniz? Fner maçında sahada olur kazanıp şamp oluruz kaybediyorsak zaten yapacak birşy yok!

Başı boş kulübüz şimdiden ameliyat olması lazım adam geziyor ödem muhabbeti yapmayın o görüntülemeyi bozduğu için ameliyat kararını etkiliyor ameliyat kararı kesinse bir an önce olmalıydı

Taraftar tepkisi olmasin diye açıklamadılar anlasilan ,umarim fener macina yetisir

anladigim kadariyla osimhen risk almak istemiyor bu saglik hususlarinda adam cok pimpirikli
mac esnasinda da en ufak temasta abartili tepkiler veriyordu zaten irrite edici bir raddeye ulasmisti
elmander falan olsa alciyla direk oynamaya baslardi
4 mac kacirir bu da bize sampiyonluga bedel olur malesef

Geri
Üst Alt