GSC Haber Victor Osimhen: "Ameliyat olmam gerekiyor"

Lig bukadar kritik donemdeyken osi fedakarlık yapacaktır bence fizik olarak bir drogba olmasada en kötü fb macinda oynar bence

Evet, ben Osimhen'siz nasıl maç kazanırıza kafa yormamız gerektiğini söylemiştim, ama bazi arkadaşlar kulübü kapatalım diye dalga geçiyordu. Osimhen yok diye de TFF Göztepe maçını hemen araya sıkıştırmış. Tüm polyanacı dostları sahneye alalım. Fener maçına kadar olmayacak. TFF'si, MHK'sı, hakemleri, medyası hepsi üstümüze daha çok oynayacak. Sakatlıklar yaşadığımız dönem kaybettiğimiz puanlar ortada. Hakemi de yenemedik, ofsayt uydurularak gollerimiz iptal edildi. Osimhen bu takımın %30'u bana göre.

Fb maçını alsın gerisi bi şekilde halledilir.

Birşey olmaz don't panic
Barış oynar TR Ligi'nde osimhen görevi gorur
Benzer tipte adamlar ikiside çok kaciriyor
Ikiside sakar ikiside hayvan gibi kuvvetli
Barışın performansı yükselişte
Trabzon Goztepe maçlarından 4 puan çıkarırsak iş biter Fener Beşiktaş'a takılır
7 puan devam eder
Sonrasını icardi paşam halleder

2026 - 2027 sezonundan sonra salabilirz diyordum da bu sezon sayılmaz artık 30 yaşından önce hiçbir yere gidemezsin osimhen efendi. Doymadik sana

İcardi oynasada bu saatten sonra istekli oynamaz muhtemelen gg

tamam osimhen takımın en önemli futbolcusu ama bi zahmet onsuzda ts ve göztepe maçını alsın bu takım ya. Kadromuz osimhensiz bile herkesin çok üstünde

Ameliyat olman gerekiyorsa ne skme nijeryalarda geziyon, aynı kırık drogbanın da başına gelmiş herif 1 gün sonra ameliyat olmuş

Osimhen oyun tarzı gereği maalesef böyle sakatlıklarla sahada performans gösteremez.

Dzeko bi ara atel koruyucu maske vs derken robocop gibi çıkıyordu sahaya ama zaten olayı topu ayağında tutup takım arkadaşlarına servis etmekti.

Osi Barış vs böyle atel vs takıp normal performansıyla oynayamaz. Atıyorum Sara oynar, Lemina oynar ama Torrik de oynayamaz.

Geri
Üst Alt